Vezető hír

Kótai Mihály: ''Kiváló állapotban vagyok!''

Kótai Mihály: ''Kiváló állapotban vagyok!''
Lázasan készül a december 12-ei mérkőzésére az egykori nagyváltósúlyú világbajnokunk Kótai Mihály. A Tornádó becenevet viselő bokszolónk Salgótarjánban a horvát Glodan Glisics ellen mérkőzik.

A Totalfight IX. gáláján egy hat mentre tervezett mérkőzésen lép ringbe Kótai Misi a magyar rajongók kedvencének tartott ex-WBF/IBO világbajnok ökölvívónk. A tréningek a régi hangulatban zajlanak ráadásul a már jól megszokott népligeti bokszteremben. Az egykori bajnok visszatérésének harmadik mérkőzésére készül elszántan ahogyan eddig is.

„Most úgy érzem már sokkal több van bennem a régi formámból , mint nyáron volt. Nagyon jól haladunk az edzőmmel Veres Lacival. Egyszerűen jó formában érzem magam, kiváló állapotban vagyok! Jönnek vissza a régi dolgok és már meg tudom valósítani a mozgásomban azt, ami a fejemben van." - nyilatkozta Kótai Mihály, akinek kifejezetten tetszett ellenfele parázs nyilatkozata. - „Glodan Glisics egy olyan srác, aki akar bokszolni és ez nagyon tetszik! A meccsről hasonló a véleményünk, én is úgy érzem nem lesz szükség a hat menetre."

 


Kótai korábbi mérkőzésének promóciós filmje.


Arra a kérdésre, hogy miben lesz más most Kótai Mihály, mint az elmúlt meccseken, a korábbi világbajnok egyértelmű választ adott.

„Sokkal több időm volt visszaszokni az igazi versenyhelyzethez. Folyamatosan jönnek a sparring partnerek a termünkbe és nagyon jó bokszolók ellen sikerül a felkészülésemet befejezni és szerintem jól fog menni Salgótarjánban a boksz!"

A Tornádó meccsére már lehet jegyet venni a rendező város három értékesítési pontján, valamint Budapesten a Bakos Fitnessben (Budafok, Borkő utca) is hozzá lehet jutni az elővételes tikettekhez. A gálára a belépők elővételben 1500 forintért vásárolhatóak, míg a helyszínen 1900 és 2900 forintos áron lehet bejutni a Totalfight IX. gálájára, amit felvételről a Sportklub televízión lehet majd látni. 

(TFC)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink