Vezető hír

Kótai Mihály Salgótarjánban a horvát Gordan Glisic ellen mérkőzik

Kótai Mihály Salgótarjánban a horvát Gordan Glisic ellen mérkőzik
December 12-én a Salgótarjáni Városi Sportcsarnokban rendezik a Totalfight IX. epizódját, ahol a rendező csapat történelmében először rendeznek profi ökölvívó mérkőzéseket. Ráadásul nem is akármilyeneket, merthogy a gálán Kótai Mihály a horvát Glisic ellen készül folytatni sikeres visszatérést.

Kótai Mihály rengeteg örömöt szerzett már a hazai drukkereknek és sokszor panaszkodtak a szurkolók, hogy nem egyszerű eljutni egy-egy Tornádó meccsre, merthogy legtöbb találkozóját a brit szigeteken és más messzi helyen rendezte az akkor menedzsment. Ebben az esztendőben már ilyen jellegű „panasz" nem érkezhetett, merthogy itthoni gálákon bokszolt a korábbi világbajnok és már sokan el is látogattak a meccsire, ahol a visszatérésnek köszönhetően az akkori formának megfelelő ellenfelek ellen bokszolt.

 


Most decemberben a horvát Gordan Glisic próbálja megszomorítani a magyarok hangulatát, merthogy a tíz mérkőzéséből hatot megnyerő harcos elszántan készül elrontani a karácsony előtti gála hangulatát. A horvát fiú ebben az esztendőben három mérkőzést vívott és ebből kettőt meg is nyert az utolsó találkozóját, pedig idegenben veszítette el pontozással.

„Kellő idő áll rendelkezésemre, hogy fel tudjak készülni egy ilyen kaliberű ellenfél ellen, mint a magyar Kótai Mihály. Hat menetes lesz a meccs, nekem ez éppen elég idő ahhoz, hogy simán nyerjek. Örülök is, hogy csak ennyit vállalt ellenem. Ígérem még ez is sok lesz!" - nyilatkozta az elszánt Glisics.

A gálán még két olyan találkozót rendeznek, ami főmérkőzés státuszba esik, annak ellenére, hogy az abszolút „Main Event" természetesen Kótai mérkőzése. A rutinos, de mostanában a keményebb meccsektől távol eső Petrányi Zoltán készül megvédeni a nehézsúlyú Magyar-bajnoki övét a már TV2 képernyőin keresztül jól ismert Nagy József ellenében, ami egy nagyon izgalmasnak ígérkező tíz menetes összecsapás lesz.Kótai vs. Hinteregger


A gála következő meccse, amit górcső alá veszünk már MMA szabályrendszerben zajlik és kétszer öt percre lesz kiírva. Végh Attila a szintén horvát származású Gujundzics ellen, aki nyolc meccséből hetet megnyert ebből hatot idő előtt. Úgy néz ki ez esetben egy kemény fiatal magyar harcosnak egy kemény fiatal horvát harcos jutott, úgyhogy izgalmas találkozónak nézünk elébe, ami az Európa-bajnoki státuszért zajlik majd, tehát öves küzdelem lesz. A gálára elővételben 1500 forintért lehet jegyet váltani. A helyszínen 1900 és a küzdőtérre 2900 forintért lesznek árusítva a tikettek. 

(TFC)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink