Vezető hír

Lehet, hogy Pacquiao már nem harcol többet

Lehet, hogy Pacquiao már nem harcol többet
A WBO váltósúlyú világbajnok Manny Pacquiao nehéz döntés előtt áll. Könnyen lehet, hogy a Clottey elleni címvédő mérkőzése volt profi karrierje utolsó boxcsatája.
Érzelmileg nehéz döntés előtt áll Manny Pacquiao, aki március 13-án védte meg WBO váltósúlyú övét Joshua Clottey ellen. Pacman egy interjúban beszélt arról, hogy édesanyja arra kéri, vonuljon vissza. "Letérdelt elém és sokáig sírt. Ez nehéz teher, amikor édesanyám ezt teszi. Természetesen tisztelnünk kell a szüleinket, nélülük nem lennénk itt. Lehet, hogy nem jutok el addig a pontig, amikor megküzdök Mayweatherrel"- nyilatkozta Manny Pacquiao. Nehéz döntés előtt áll a filippínó, egyik oldalon síró édesanyja hangját kell meghallja, a másikon pedig ott áll Floyd Mayweater, aki arra vár, hogy megmérkőzzenek.

Pacquiao komoly döntés előtt áll

Pacquiao komoly döntés előtt áll

Ebben a helyzetben passzívnak maradni lehetetlen, hiszen, ha visszavonul, lehet, hogy élete végéig dühös lesz magára Pacquiao, amiért karrierje talán legnagyobb mérkőzésétől állt el. Manny-nek talán pár atyai tanácsot kellene kérnie Bob Arumtól, akinek biztosan lenne pár okos tanácsa, amely segít a döntésben. Mayweather ellen mindenki jól járna, hiszen csak a valamivel kevésbé ismert Joshua Clottey ellen 750 ezer fizető néző követte az eseményeket. Korábban Freddie Roach is nyilatkozta, hogy még egy kihívás hátra van tanítványa számára és majd utána fel lehet akasztani a boxkesztyűket. Clottey borzasztóan harcolt Pacquiao ellen, látható volt, hogy nem ez volt élete legnagyobb harca a filippínónak. Van még cucc a pincében, úgyhogy reméljük Pacquiao még egyszer ringbe fog szállni, méghozzá Mayweather ellen.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink