Vezető hír

Megadurranás: It's Showtime világbajnoki címmérkőzés lesz a Rácz D. vs. M. Manhoef ütközet

Megadurranás: It's Showtime világbajnoki címmérkőzés lesz a Rácz D. vs. M. Manhoef ütközet
Az It's Showtime világbajnoki címmérkőzések mindig kiemelt szerepet kapnak a Showtime történelemben és a mostani gálán kettő is lesz. 77 kg-ban Shakuta vs. Choplin derbiről már lehetett hallani a magyar sajtóban, azonban a szervezők a hétvégén bejelentették, hogy a várva várt Manhoef vs. Rácz ütközet is öt menetes lesz, azaz vb címért zajlik.

Rácz Dénes vs Melvin Manhoef

A Hungarian All Stars rendezvényének színvonalát újabb tény emeli, méghozzá a frissen bejelentett világbajnoki címmérkőzés, ami azért óriási dolog, mert Melvin Manhoef valóban a legjobb 86 kg-os bunyós a világon. A mérkőzés tehát egy „igazi" világbajnoki címmérkőzés lesz, amilyet prezentálni még magyar promóter irodának nem volt lehetősége korábban.

Rácz Dénes tehát az első magyar lesz, aki egy olyan címért lép szorítóba, amilyet most 77 kg-ban Dzimitri Shakuta, és nehézsúlyban Badr Hari őriz. A magyar versenyzőnek tehát két menettel több ideje lesz bebizonyítania, hogy nem a holland, hanem ő a világ első számú bunyósa. Dénes itthon nehézsúlyban is kimagaslót alkotott, hiszen K-1 Rules tornát nyert, akárcsak világviszonylatban Manhoef. Egy világra szóló történet tehát koronát kaphat a magyar story mellett, hiszen Manhof korábban már panaszkodott, hogy még sosem volt lehetősége vb-övért harcolni, hiába tartják őt 86 kg-ban az elsőszámú sztárnak. Az izgalom természetesen 29-én a Papp László Arénában a tetőfokára fog hágni, és minden magyar ember remélhetőleg Dénesnek fog szurkolni, aki az első magyar It's Showtime világbajnok lehet. 

Melvin ManhoefA gálára egyébként a szervezők óriási látványt ígérnek, és kiváló hangulatot. Erről a „Megatánc" győztes Karsai Zita, és táncos társai fognak gondoskodni a magyar és külföldi speakerek mellett, akikből több is lesz a rendezvényen. Az eseményen a bevonuló kapu egy óriási vízesés lesz, amiből lángok csapnak majd ki, tehát technikailag is magas szintet fog megütni az It's Showtime szervezet, akik nagyon erős bemutatkozásra számítanak fővárosunkban.

„Sosem látott meccsekre és látványra lesz kilátás, remélhetőleg győzni fognak a magyarok a budapesti gálán!" - nyilatkozta Rachid Lamalam az It's Showtime rendezvényeiért felelős igazgatója. - Külön öröm számunkra, hogy két világbajnoki címmérkőzésnek is otthont adhat Budapest városa, és az újdonsült nehézsúlyú K-1 bajnok a román Daniel Ghita is ringbe lép a rengeteg jó nevű bunyós mellett!"

A gálára még lehet jegyeket kapni a Ticket Expressz irodákban, infót és VIP belépőket pedig a www.supergp.hu portálon találhatnak a rajongók.

(HAS)Fight.hu

Partnereink

Partnereink