Vezető hír

Melvin Manhoef: Az emberek elvárják tőlem a cirkuszt!

Melvin Manhoef: Az emberek elvárják tőlem a cirkuszt!
Az It's Showtime holland fenegyereke összesen(!) fél percet töltött Ruslan Karaev és Mark Hunt elleni mérkőzésein a szorítóban. A budapesti gála egyik sztárfellépőjével készítettünk interjút.

A csapattársa Björn Bregy korábban mérkőzött Budapesten. Ön járt már Magyarországon?

Még sosem voltam az Önök hazájában, de sok versenyző nagyon jókat mesél Budapestről. Állítólag gyönyörűek a hölgyek. Ennek majd utána is nézek! Úgyhogy maradok néhány napot a meccsem után. Én idáig csak K-1 és It's Showtime gálákon bunyóztam az utóbbi időkben és most boldog vagyok, hogy Magyarországra is megérkezik az It's Showtime.Manhoef Remy Bonjasky ellen is önbizalomittasan vonult be

Ön Rácz Dénessel mérkőzik, aki hazánk legjobb 85 kg-os versenyzője, Ön pedig a világon a legjobb ebben a súlycsoportban. Ennek ellenére szokott készülni az ellenfelekből, esetleg ismeri Rácz Dénest?

Mindig készülök az ellenfeleimből, amennyire csak lehet. A magyar srácot nem ismerem, de augusztus 29-ig felkészülök belőle. Minden tudni fogok róla. Sokszor a rajongók KO-t akarnak látni tőlem és én megértem ezt, de mindig azt csinálom, amit tennem kell, nem amit akarnak. Ettől függetlenül sok kiütéses győzelmem van.

Ön már sok mindent elért a bunyóban, de biztosan vannak álmai. Melvin Manfoef-nak még mi van hátra?

Igen vannak olyan dolgok az életemben, amire büszke vagyok. Ilyen például a Mark Hunt és Ruslan Karaev elleni KO-s győzelmeim. Azonban még sosem voltam állóharcban világbajnok, annak ellenére, hogy engem tartanak az első számúnak a súlyomban. Ez még hátra van és szeretnék minél előbb címért mérkőzni.
Mit üzen a magyar szurkolóknak?

Ha azt hiszik, hogy csak a pénzért megyek, nagyot tévednek. Én tudom, hogy showt akarnak látni és ezért fogják megvenni a belépőket és én ígérem minden It's Showtime látogatónak, hogy nem fognak csalódni. Az emberek elvárják tőlem a cirkuszt és meg fogják kapni!

Esetleg üzen valamit az ellenfelének is?

Bízom benne, hogy az ellenfelem egy okos harcos, ezért azt tanácsolom neki, hogy mondja le a meccset, ha nem akar kellemetlenséget a saját szurkolói előtt. Ha másképp dönt, üzenjék meg neki, hogy Melvin Manhoef készen áll a harcra!Az It's Showtime valószínűleg minden idők legnagyobb hazai szervezésű esménye lesz és óriási az érdeklődés a jegyek iránt külföldről is. A szervezők egyébként azt is elárulták, hogy a ticketek mellett a nemzetközi sajtós is nagyon érdeklődik a gála iránt főleg a világbajnoki címmérkőzés résztvevőinek otthonából akkreditáltak idáig, de osztrák, német, török és holland riporterek is érkeznek a Papp László Sportarénába. Belépőjegyeket a www.tex.hu valamint VIP jegyeket, infókat pedig a www.supergp.hu oldalon találhatnak a szurkolók.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink