Profi

Pacquiao aláveti magát a vérvizsgálatnak

Pacquiao aláveti magát a vérvizsgálatnak
Manny pacquiao saját honlapján közölte a világgal, hogy aláveti magát a szükséges vizsgálatoknak, hogy megküzdjön Floyd Mayweatherrel.
Úgy tűnik lesz Manny Pacquiao - Floyd Mayweather mérkőzés. A Mosley-t most legyőző Mayweather kikötése, hogy csak akkor harcol a filippínóval, ha rajta vérvizsgálatokat és vizeletvizsgálatokat végezhetnek. Pacquiao belement a dologba és megteszi amit kell, hogy harcoljon Mayweather ellen. Ezt a WBO váltósúlyú világbajnok a saját internetes honlapján közölte. Így létrejöhet az az összecsapás, amelyre már az egész Egyesült Államokban, de a világon mindenhol nagyon várnak.

Pacman eleget tesz Mayweather kérésének

Pacman eleget tesz Mayweather kérésének

Közben a korábbi IBF kisváltósúlyú bajnok, Paulie Malignaggi is bejelentette, hogy ha Pacquiao nem veti alá magát a vizsgálatoknak, ő kiáll Mayweather ellen. Malignaggi május 15-én fog harcolni Amir Khannal a WBA övért és azért tudjuk róla, hogy nagy dumagép. Tegnap jelentette be Amir Khan, hogy harcolna a Pacquiao - Mayweather meccs győztesével, ezért kézenfekvő, hogy kellett valami reakció jöjjön Malignaggi felől is. Egyelőre még kézzel fogható dolgok nincsenek, mindenki mondja a magáét, de talán sikerül megállapodásra jutni a két váltósúlyú bajnoknak. Khan és Malignaggi pedig úgyis lerendezik egymás között a dolgot New York-ban szűk két hét múlva.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink