Vezető hír

Pacquiao edzője Timothy Bradleyt akarja edzőpartnernek!

Pacquiao edzője Timothy Bradleyt akarja edzőpartnernek!
Freddie Roach mostanában kezdi kissé túlzásba vinni a segítséget Pacman felkészülésében, legújabb ötlete, hogy megszerzi Timothy Bradleyt edzőpartnernek a Mayweather elleni felkészüléshez. Nem biztos hogy ez túl jó ötlet, mert valószínűleg Bradley minden edzés alkalmával kék-zöldre verné a filippínót. Természetesen ez csak az egyik oldal meglátása...

Manny Pacquiao élete talán legnagyobb mérkőzésére készül, ugyanis március 13-án ringbe lép Floyd Mayweather Jr. ellen, akit az évszázad bokszolójaként emlegetnek. Sokak szerint Pacman hiába fejlődött óriásit az utóbbi években, és bár sikerült felküzdenie magát kategóriájában a legjobbak közzé, Mayweather ellen esélye sincs. Freddie Roach, Pacman edzője szerint az lenne a legjobb módja a felkészülésnek, ha az eddig veretlen, 25 győzelemmel a háta mögött álló Timothy Bradley-vel tudna készülni. Nem tudni, hogy Roachon kívül kik gondolják ugyanígy, de sokak szerint Pacquiao önbizalmának nem tenne túl jót egy ilyen erős öklözőtárs.

 

Khan-Pacquiao sparring videó

 

Amir Khan-nal már sikerült megegyezniük, ők már együtt készülnek. Még Khan is rendesen megdolgozza Pacquiao-t, kíváncsi lennék, mit hoznának össze Bradley-vel. Az az egy biztos, hogy mindannyian egy jól felkészült, energiától duzzadó Pacmant szeretnénk Mayweather ellen látni márciusban, nem pedig egy megnyúzott, kifáradt bunyóst, aki már a felkészülésen megjárta a hadak útját.

Fs

Fight.hu

Partnereink

Partnereink