Vezető hír

Petrányi helyett Turgonyi Bálint küzd Nagy József ellen

Petrányi helyett Turgonyi Bálint küzd Nagy József ellen

A hét elején Petrányi Zoltán jelezte a Totalfight szervezőinek, hogy nem tudja vállalni a Magyar-bajnoki címmérkőzést betegség miatt. A csata azonban nem marad el, az ideiglenes címért harcba száll Turgonyi Bálint a másik kihívó természetesen továbbra is Nagy József...

Egyre izgalmasabb párosításokra derül fény a jövő heti salgótarjáni gálával kapcsolatosan. Az eseményen folytatja sikeres visszatérését Kótai Mihály, aki egy horvát kihívó ellenében bizonyíthat. A gála másik ökölvívó főeseménye a nehézsúlyú Magyar-bajnoki ütközet lett volna, ami csak részben marad el.

 

Történt ugyanis, hogy Petrányi Zoltán napokig lázba esett a felkészülés közepén, így nem vállalta a presztízs meccset Nagy „Hóhér” József ellenében.

 

„Nagyon nehezen mondtam le a meccset. Borzalmasan akartam ezt a mérkőzést és fáj ilyenkor tudomásul venni, hogy nem jön össze a címvédésem. De vigasztal az, hogy a győztes ellen én bunyózhatok! És lehet nem is kell sokat várni erre az összecsapásra.” – nyilatkozta Petrányi Zoltán a Profibox Promotion tulajdonosa, aki a Totalfight Team egyik nagy segítője gálán a szervezést illetően.

 

 

Kótai vs Turgonyi sparring videó

 

A cím tehát továbbra is Csepi kezében, de az ideiglenes Magyar-bajnoki címmérkőzés győztese már biztosan nem marad meccs nélkül a 2010-es esztendőben. Merthogy a szabályok értelmében, Salgótarjánban a Turgonyi vs. Hóhér meccs győztese ugyanúgy megkapja az övet és a rangot (persze ideiglenesen – a szerk.), csak egy kötelező mérkőzés vár rá a bajnok ellen.

 

„Nagyon sajnáljuk Petrányi Zoltán betegségét, de semmi értelme kockáztatni. Csepi egy nagyon akaratos és céltudatos ember biztosan nem akasztja a szögre a kesztyűit, míg meg nem mérkőzik a győztessel. A szervezők részéről csak annyit mondhatok, hogy alig várjuk a Turgonyi Bálint vs. Nagy József meccset, mert napjaink egyik legjobb hazai párosításának tartjuk, akárcsak az eredeti felállást. Természetesen a következő címmérkőzést is mi kívánjuk tető alá hozni, úgyhogy nagyon várjuk a végeredményt több szempontból is.” – nyilatkozta a gála főszervezője ifj. Perutek János.

 

Totalfight

Az esemény plakátja

 

A gálán tehát izgalmakban nem lesz hiány és jó boksz és mma mérkőzésekben sem. A rendezvényre Budapesten a Bakos Fitnessben és a Pólus Center-ben (Casino Caffe) lehet jegyeket vásárolni, míg Salgótarjánban az Apollo Moziban, a József Attila Művelődési Központban valamint a Városi Sportcsarnokban lehet vásárolni tiketteket. A gála versenyzőinek és látogatóinak biztonságáról a Fradi Security gondoskodik, míg az egészségvédelemről a Germ-Star.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink