Vezető hír

Roy Jones Jr. egy menetig bírta!

Roy Jones Jr. egy menetig bírta!
Az IBO cirkálósúlyú bajnoka, Danny Green sokkolta a nézőket az Acer Arénában Sydneyben, amikor az első menet második percében megfogta Jones-t egy jobbossal, amivel pont halántékon találta a tapasztalt veteránt. A rászámolás közben felállt, de Green a kötelekhez szorítva már nem engedte érvényesülni, a bíró közzéjük ugrott és leállította a meccset...

Jones nem mentegette magát, elismerte hogy Green jobb volt, és gratulált az ausztrálnak a győzelemhez. "Meg kell emelnem a kalapom Danny előtt, nagyszerű teljesítményt nyújtott. Nem keresek kifogásokat és a vereségtől függetlenül jól éreztem magam Ausztráliában."

A könnyű győzelem azonban nem szállt Green fejébe. A közönségnek is tett egy ígéretet, miszerint soha nem fogja hagyni, hogy a bírók pontszámaira legyen szüksége a győzelemhez. Azt nyilatkozta a médiának, az az ütés álomba küldte Jones-t. Mindenki nevetett, csak a bajnok nem.

"Nem is tudom mit mondhatnék. Ez Ausztrália győzelme egy vidéki sráccal. Egy kicsit mintha rosszul esett volna, hogy bántottam azt az embert, amilyen én magam is lenni szeretnék, Roy Jones Jr. egy élő legenda."

"Nehéz utat jártam be, hogy idáig eljussak, és egy ilyen különleges éjszakán megszereztem életem legnagyobb győzelmét! Annyira azért nem lepett meg a kiütés, mert korábban is hangoztattuk mindenkinek, ha tisztán sikerül eltalálnom, ki fogom ütni." nyilatkozta Green.

Fs

Fight.hu

Partnereink

Partnereink