Vezető hír

Szenzáció!!! Rácz Dénes vs. Melvin Manhoef szupermérkőzés a BS-ben

Szenzáció!!! Rácz Dénes vs. Melvin Manhoef szupermérkőzés a BS-ben
Augusztus 29-én nem „csak a nagyágyúk" lesznek a ringben, hanem szupersztárok is! Ugyanis hazánk legjobb félnehézsúlyú bunyósa most farkasszemet nézhet a világ legjobb 86 kg-os harcosával. Manhoef, aki már számtalan nagy névvel megküzdött nehézsúlyban is, a nyár végén Rácz Dénes ellen lép ringbe a Papp László Arénában.
Ismerkedjünk meg Melvin Manhoeffal!A magyar harcost jól ismerjük, hiszen nehézsúlyban K-1 Rules tornát nyert, és saját súlyában pedig Thai-Box Európa-bajnok lett tavaly ősszel. A Hungarian All Stars bunyósa miután szépen menetelt mindkét Super GP-n most megkapta a lehetőséget, hogy saját súlycsoportjában a világ első számú harcosával küzdhet meg az It's Showtime budapesti rendezvényén.Rácz Dénes élete meccsére készül!

A brutális kiütéseiről ismert holland harcos, mint mostani cikkünkben utaltunk rá, nem csak 86 kg-ban alkotott maradandót. Nehézsúlyban többek között kiütötte Ruslan Karaevet és Mark Huntot is, ami nem kis feladat. Megküzdött a királykategória legjobbjaival, sosem válogatott és a japán szakemberek a világ legveszélyesebb emberének nevezték Melvin Manhoefot, akinek a keze nem véletlenül sül el a legtöbb esetben, hiszen a boxvilágbajnok Floyd Mayweather sparring partnereként már volt ideje tanulni a szakmát és a klasszis öklész édesapja is edzette a holland harcost.Manhoef nemcsak klasszis bunyós, hanem igazi showman!

A nézők tehát garantáltan jól fognak szórakozni, ha az It's Showtime gálát választják majd a nyár utolsó szombat estéjén! Björn Bregy és Gago Drago mellett mára biztos, hogy egy igazi világsztár is szerepet kap a főprogramban, ami azt jelenti, hogy augusztus 29-én nem csak hazánk, hanem az egész világ küzdősport drukkerei Budapestre fókuszálnak majd.Manhoef brutális kiütése Ruslan Karaev ellenébenManhoef vs. Hunt (MMA szabályrendszerben)Párosítások:

Karacs "A Hun"Attila vs. Björn "The Rock" Bregy

Rácz Dénes vs. Melvin Manhoef

Gago Drago vs. Szűcs Barna

Tóth "A Kölyök" István vs. Murthel Groenhart

Dzimitri Sakuta vs. Gregory Choplin

Végh "Pumukli" Attila vs. Dietz "Cápa" Gusztáv

Rico Verhoeven vs. Thomas Hron

(kovacs) - Profibox.hu

Szólj hozzá a fórumban! - Profibox.hu fórum

Profibox.hu videógaléria

Profibox.hu képgaléria

Küzdősportok linkajánló
A hír támogatója:
Weblap gyártás, Honlap készítés, Weblap menedzselés.
Pl.:
Klíma DVD Hotel Autó Ingatlan Egészség Számítógép Kereső optimalizálás
Minden ami Internet -> MCOnet International - Magyarország:
www.mconet.biz; www.mconet.hu

 

Fight.hu

Partnereink

Partnereink