Vezető hír

Vasárnap Dannyi Williams - Petrányi Zoltán Bp-en

Vasárnap Dannyi Williams - Petrányi Zoltán Bp-en
A korábbi két eseménytől eltérően – a megszokott csütörtöki helyett - vasárnapra rendezi a Profibox Promotion és az NKO Promotion a „Gentlemen Fight Club” nevű gáláját, amely már a harmadik a sorban.
A bevezetőben említett „furcsaság” oka, hogy a főszervező Petrányi Zoltán a születésnapján szeretett volna ringbe lépni (a gála napján lesz 46 éves), és ezen jeles alkalomból nem is akárkit nyert meg ellenfélnek, mint az egykoron a legendás Mike Tysont is legyőző Danny Williamst.

A 39. életévében járó „Brixtoni Bombázó” 2004-ben alaposan megdöbbentette a boxvilágot, amikor a még komoly ambíciókat megfogalmazó Mike Tysont a 4. menetben kiütötte.

Williams-nek később is voltak számottevő sikerei, ám karrierjének egyértelműen „Vas Miska” legyőzése volt a fénypontja, nem véletlen, hogy vele kapcsolatban sok boxrajongónak az a kép ugrik be, amikor a tehetetlen Tyson a köteleknek támaszkodva, ülve várja, hogy a mérkőzésvezető beszüntesse az egyenlőtlenné vált összecsapást.
Mike Tyson.jpg
Azóta – ahogy mondani szokták - „sok víz lefolyt a Dunán”, de Danny Williams neve még most is jól cseng az ökölvívás világában, éppen ezért volt meglepetés, hogy Petrányi – igaz sokadik próbálkozásra – Magyarországra tudta csábítani a britek legendáját, méghozzá bokszolni. Hívhatta volna akár díszvendégnek, és a brit akkor is tovább emeli a „GFC” rendezvény fényét, ám a magyar menedzser ringbe lépni akar ellene.

Pedig egyszer már küzdöttek egymással, ami nem lehet szép emlék a bokszolóból most már üzletemberré avanzsált Petrányinak, hiszen Williams alig három menet alatt befejezte a manchesteri összecsapást, úgy, hogy a krónikák szerint ötször is számoltak a sokszoros profi Magyar-bajnok nehézsúlyúra.

Szóval Danny Williams vasárnap Magyarországon bokszol. A programjáról annyit lehet tudni, hogy péntek délután fél hat magasságában érkezik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre, majd a „GFC” gálának is otthont adó óbudai Hotel Ramada Plázába piheni ki az utazás fáradalmait. Szombaton 17 órától a Flórián téri üzletközpontban található Gilda Max Fitnessben tart bemutató edzést, ahová a rendezvény szervezői várják a bokszrajongókat is, majd 18 órakor – ugyanott – a hivatalos mérlegelésre szólítják a vasárnap ringbe lépő ökölvívókat, köztük Danny Williams-t.
Petrányi-Williams
A vasárnapi „GFC” boxgála egy exkluzív rendezvény, ahol háromfogásos vacsora várja a szórakozni vágyókat. Jegyeket 15 000 forinttól 50 ezer forintig lehet vásárolni, igaz a legdrágább egy „Luxus”-csomag két személy részére, melynek árában nem csak a boxgála megtekintése és a vacsora van benne, hanem egy éjszakát másodmagával eltölthet a Ramada Pláza hotelben. A jelentős médiaérdeklődés mellett megrendezésre kerülő „GFC”-re már csak korlátozott számban vannak belépőjegyek. (Jegyinfó: +3630 272 1267)

Partnereink

Partnereink