Profi

Vladimir kihívta Haye-t

Vladimir kihívta Haye-t
Az IBF/WBO nehézsúlyú világbajnok Vladimir Klicsko interneten keresztül üzent David Haye-nek. Az üzenet lényege egyszerű.
David Haye-nek nem igen van lehetősége menekülni. Előbb vagy utóbb meg kell mérkőzzön Vladimir Klicskoval. Az ukrán nehézsúlyú világbajnok több internetes oldalon is üzent a "Hayemakernek" és felszólította, hogy álljon ki ellene. "Nem tudsz elfutni előlem örökké. Ahhoz, hogy tiszteljenek ezen a harcon át vezet az út"- mondta Klicsko ebben a bizonyos videóban. Valyon Haye mit fog válaszolni. Ugyanis a brit öklöző jövője még nem igazán egyértelmű, sőt. Akadnak szép számmal jelöltek a következő küzdelemre, de egyik sem lenne olyan népszerű, mint a Vladimir elleni. Haye legutóbb John Ruiz ellen öklözözz a MEN Arénában, Manchesterben.


Vladimir Klicsko kihívta David Hayet

Az angol a 9. menetben meg is nyerte a találkozót. Ezek után sokan úgy gondolták Angliában, hogy Haye mindkét Klicskot megverné. Azért egy 38 éves John Ruit nem volt nehéz megverni, hiába korábbi világbajnok. Aki látta a mérkőzést, annak fel kellett tűnnie, hogy Haye szinte nem is védekezett Ruiz ellen, a karjai lent voltak. De lassan itt az ideje eldönteni, ki legyen a következő ellenfél. Hogy Haye megveri mindkét Klicskot? Ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni, de a Ruiz ellen látottak alapján nem.

p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink