Hírek

Hogyan válasszunk testápolót?

Hogyan válasszunk testápolót?

A testápoló tipikusan olyan termék, amit minden nap kellene használni, azonban ezt csak meglepően kevesen teszik meg.

Hogy mi ennek az oka? Lassú felszívódás, zsíros érzés, azaz nem megfelelően kiválasztott testápoló. Ahhoz, hogy ne essünk ebbe a hibába, mielőtt meghoznánk a vásárlási döntést, mindenképpen meg kell vizsgáljuk a bőrünket, hiszen normál bőrre más való, mint extra szárazra, nem is beszélve az érzékenyről.

 

A baba testápoló mindenkinek jó?

 

A piciknek igen érzékeny a bőrük és nagyon oda kell figyelni, hogy mit kenünk rá. Ebből pedig logikusan az következne, hogy a babáknak kifejlesztett testápoló tej nekünk sem árthat. Valóban így van? Nos, a válasz meglepő lehet, de nem feltétlen igaz az előbbi állítás. A kicsik bőre speciális ápolást igényel ugyan, ámde a sajátunk is. Könnyen lehet, hogy az eltérő igényekkel rendelkezik. Gondoljunk csak bele! Ha a bébiknek való étrendet követnénk, akkor egészségesek lennénk? Nagy valószínűséggel nem. Ezen az elven tovább haladva pedig, ugyanolyan fontos, hogy a bőrünknek is a megfelelő törődést adjuk.

 

Használhat nő férfi testápolót?

 

Természetesen igen. Ugyanúgy, ahogy az előbbiekben említett kicsiknek való testápolót. Ámde nem feltétlenül azt a hatást fogja kiváltani, amit elvárnánk a terméktől. A férfiak nemcsak eltérő testfelépítéssel és egyéb jegyekkel rendelkeznek, de a bőrszöveteik is mások. Az evolúciónak köszönhetően, sokkal vastagabb és ellenállóbb, nem annyira sérülékeny, mint a hölgyeké. Ehhez mérten pedig, a különböző kencék összetétele is más kell legyen. Ha egyszer-egyszer használjuk, mert a miénk elfogyott, nem lesz baj, azonban hosszútávon valószínű, hogy nem fog megvalósulni a kívánt eredmény.

 

Hidratáló arckrém kombinált bőrre

 

Érdekes tény, hogy a legtöbb embernek kombinált a bőre, ráadásul az évszakoknak és helyszínnek megfelelően változik. Észrevette már, hogy nyaralás alatt sokkal tisztább a bőre? Nos, ez nem véletlen! A stresszmentes pillanatok és a sós tengervíz nagyon jót tesz a felhámnak, a hajnak és körmöknek is. Ám, ha nem áll módjában azon nyomban a tengerpartra költözni, akkor más módszerhez kell folyamodni. Ez pedig a megfelelő termékek, köztük az arckrém kombinált bőrre kiválasztása. Nagy a csábítás, hiszen minden nap újabbnál újabb produktumok látnak napvilágot, de érdemes ragaszkodni a jól beválthoz. Még akkor is ha a hidratáló krém bor kivonattal nagyon izgatja a fantáziánkat. 

 

Kombinált bőr napi rutin egyszerűen

 

Az egyszerűség és a természetesség ez esetben is beválik. Tisztítás reggel és este, valamint a megfelelő hidratáló krém használata és már kész is vagyunk. Bizony, nem kell túl bonyolítani, ez ennyire egyszerű!Fight.hu

Partnereink

Partnereink