Hírek

A Gipsy King diadala

A Gipsy King diadala

Tyson Fury a király!

Sok minden van most Tyson Fury körül...
Egyrészt ugye beverte az utolsó koporsószeget is Dillian Whyte trilógiába a hétvégén a 6. menetben, egy jobb felütéssel. 
Ronda volt, de finom...Ez lehetne egyébként a nehézsúlyú bunyó jelszava is egyben úgy általában, tisztelet a "szépen" bunyózó nehézsúlyúaknak!
Nos, Tyson Fury nem az, de ez senkit nem is érdekel. Senki nem tudja megverni, és még a szíve is aranyból van! JÓ NEKI!
A szombati koporsószög úgy néz ki, nem csak Whyte-nak járt, hanem a karrierjének is.
Stratégiailag nem is tehetne pontot jobb helyen a karrierjére, abszolút a csúcson van, minden szempontból, így hát, ha fájó szívvel is, de maxi respekttel elengednénk nyugdíjas éveire a Gipsy-hőst. 
Nézzük csak mit mond Ő maga a szituról: 

"Már korábban megígértem a feleségemnek, hogy a Wilder elleni harmadik meccs lesz az utolsó. És ezt komolyan is gondoltam. Összehoztunk egy háborút, egy trilógiát. De aztán felajánlották, hogy otthon, a Wembleyben bokszoljak, és úgy gondolom, hogy megérdemlek egy ilyen lehetőséget. Tartoztam ezzel a szurkolóknak, tartoztam ezzel minden egyes embernek az Egyesült Királyságban, hogy a Wembleyben lépjek fel. Most már ez is el van intézve, én pedig tartom a szavam. Úgy gondolom, itt a vége, ez volt a Cigány Király utolsó fellépése. És micsoda módja volt ez a búcsúnak!"

OK, de akkor mit keresett ott Francis Ngannou, a UFC nehézsúlyú bajnoka, és miért hergelik a rajongókat olyan nyilatkozatokkal, hogy:

"Én vagyok a boksz nehézsúlyú bajnoka, ő pedig a UFC nehézsúlyú királya...Ez egy olyan különleges küzdelem lesz, amilyenre még nem volt példa a történelemben. Kirobbanó ütközet lesz, amikor tető alá hozzuk!"

Úgy legyen, hozzátok össze minél előbb!
:)

 

Fotó: The Sporting News

Fight.hu

Partnereink

Partnereink