Hírek

A Gypsy King üzent Deontay Wildernek

A Gypsy King üzent Deontay Wildernek

...szülinapja alkalmából

Imádjuk a sportembereket, akik csak úgy duzzadnak a csibészbecsülettől!

Tyson Fury ékes példája a tisztességes, aranyszívű sportolóknak, akik mindezek mellett még óriási alázattal is viseltetnek a sport, és a küzdő felekkel szemben. 

Fury legutóbbi szülinapi üzenete Wilder számára nemcsak szívmelengető, de egyszerűségében egy igazi KARAKTERT tár elénk, valaki olyat, akik hiányától manapság konganak a szorítók. 

Semmi. Csak egy egyszerű srác a járdán félreállva, egyszerűen, sallangoktól, és mindenféle "virtue signaling"-tól mentesen szól pár kedves szót, miután egy korrekt trilógiát zárt le a szülinapossal pár hete.

KÖSZÖNJÜK Gypsy King, hogy ilyen példát mutatsz!

Aki követi a nehézsúlyú bajnokot, egyébként nem nagyon lepődhet meg ezen a gesztusán, hiszen Fury már nem egyszer kápráztatta el közönségét nagylelkűségével, nagyvonalúságával. 

Legutóbb több interjúben is elmondta, hogy a bunyókból befolyó pénzével Ő maga igazából nem nagyon tud mit kezdeni, ezért inkább házakat épít hajléktalanok számára...

Hallod ezt "MONEY"?... Lehet, hogy itt lenne az ideje Neked is beülni a Fury-féle iskolapadba, és venni tőle pár leckét EMBERSÉGBŐL?! :)

 

Fight.hu

Partnereink

Partnereink