Hírek

A hétvégi Fury-meccsen szóba került KLITSCHKO visszatérése is

A hétvégi Fury-meccsen szóba került KLITSCHKO visszatérése is

"Megtanultam, hogy a háború ellenére nem szabad az életet elfelejteni." – mondja Wladimir. "A sport az életem része még mindig, és el vagyok ragadtatva attól, hogy Fury győzött. Nem akarok megígérni semmit sem, hiszen alapból csak akkor beszélhetünk bármiféle visszatéréstől, ha a háború hamarosan véget ér, a határaink épségben vannak és nincs nyoma az orosz agressziónak. De ha ez meglesz, akkor van esélye annak, hogy visszatérjek. Megdönthetném George Foreman rekordját. Ez a gondolat hatalmas motivációt ad számomra minden nap."

Így nyilatkozott Tyson Fury hétvégi parádés győzelme után a 3 évvel ezelőtt visszavonult negyvenes ukrán veterán, a WBO, majd az IBF/IBO/WBO/WBA egyesített nehézsúlyú világbajnoka.
Aktív időszakában Wladimir Klitschko (Volodimir Volodimirovics Klicsko, az "Acélkalapács") BRUTÁLIS, 64-5 mérleget kalapált össze, egyébként pont Fury ellen 2015-ben kikapott.

George Forman híres rekordja pedig amire nyilatkozatában utalt:
a 10 év kihagyás után, 38 évesen visszatért bunyós 45 éves koráig állt még a ringben, utolsó meccsén Michael Moorert ütötte ki, és a világ legidősebb nehézsúlyú bunyósaként vonult ezzel vissza.

Első sorban azt reméljük, hogy ez a háborús helyzet konszolidálódik, utána ha ez már megvan, jöhet vissza a ring is az Acélkalapácsnak!

Fight.hu

Partnereink

Partnereink