Hírek

Brandon Figueroa vs. Stephen Fulton HOLNAP!

Brandon Figueroa vs. Stephen Fulton HOLNAP!

Las Vegasban kerül megrendezésre holnap éjjel a WBC-WBO kispehelysúlyú világbajnoki címegyesítő bout 

Brandon Figueroa és Stephen Fulton főszereplésével.

Saját szavaikkal:

Brandon Figueroa WBC címvédő: 

"Azért vagyok itt, hogy egy újabb övet vigyek vissza a városomnak és a családomnak. Ezért dolgozom nagyon keményen, és tudom, hogy ha ezt egyszer sikerülne elérnem, akkor egy újabb álmom válna valóra.


Az emberek alábecsülnek engem. Azt hiszik, hogy amikor bemegyek a szorítóba, akkor csak ütök ész nélkül, mint egy gép. De higgyék el, én igenis gondolkodok is a ringben, intelligens vagyok, ez az oka annak, hogy még mindig veretlen vagyok, és emiatt van olyan sok kiütéses győzelmem. Tudom, hogyan kell nyomást gyakorolni az ellenfeleimre, és egy nagy ütéssel teljesen meg tudom változtatni a küzdelem képét.

Fulton téved, ha azt hiszi, hogy kilenc menet alatt meg tud állítani. Néhányan azt mondják, hogy szörnyen védekezem, mégis veretlen vagyok. Még mindig kiütök világbajnokokat és korábbi világbajnokokat is. Ez most sem lesz másképp. Ugyanaz lesz a történet, mint mindig.

Ez a meccs a bátorságon fog múlni. A szív, a kemény munka és a kondíció fogja meghatározni. Úgy érzem, ki fogjuk hozni egymásból a maximumot. Tudom, hogy mindketten sokat nyerhetünk, és sok minden forog kockán. Mindketten a legjobb korban vagyunk, így készen állunk arra, hogy felérjünk a csúcsra.

Sokan alábecsültek engem Luis Nery ellen, de a stratégiám az volt, hogy kimegyek, dominálok, megteszem, amit kell, és ki is ütöttem őt. Ezúttal sem lesz ez másképp. Tudom, hogy mire vagyok képes a ringben, még akkor is, ha nem úgy nézek ki, mint egy bunyós.

Úgy gondolom, hogy erőfölényben vagyok. Mindig is így volt. Ez az oka a kiütéseknek. Az ellenfeleim úgy érzik, hogy nincs erőm, de tévednek. Tudom, hogyan kell használni a testütéseket. Tudom, hogyan kell legyőzni a riválisaimat erővel, gyorsasággal és kombinációkkal. Ez mind az arzenálom része, és november 27-én mindegyiket meg is fogom mutatni.

Fulton egy ügyes bunyós, ravasz, gyors, ezt tudjuk. Nyilvánvaló, hogy nekem ki kell kapcsolnom ezeket a tulajdonságokat. Ki kell használnom a magasságomat és az ütőtávomat. Mindig három, vagy négy különböző taktikával készülök.

Készen állok arra, hogy felvegyem a kesztyűt, és képviseljem az országomat, a városomat és mindenkit odahaza."

A kihívó Stephen Fulton: 

"Az én eddigi eredményeim jobbak, mint Figueroáé, ezt bátran kijelenthetem. Pályafutásom kezdete óta bevállaltam a kockázatos meccseket. Olyan veretlen bunyósokkal kerültem szembe, akikkel senki sem akart szembenézni. A nehezebb utat választottam, hogy eljussak ehhez a meccshez.

Ez egy nagyszerű felkészülés volt. Sokat jelentene számomra, ha egyesített bajnok lehetnék. Szombaton este én lehetek az első philadelphiai bunyós, aki ebben a súlycsoportban címeket tudott egyesíteni.

Nem hiszem, hogy ez a küzdelem olyan sokáig fog tartani. Brandonnak megvan az ereje ahhoz, hogy kifárasszon, de én az a fajta bunyós vagyok, aki bárkit le tud győzni, mert hiszek a képességeimben és az intelligenciámban.

Két év után ez az első meccsem, amit újra a szurkolók előtt vívok, ez pedig nagy izgalommal tölt el. Június óta készülök erre a meccsre, és nem hiszem, hogy végig fog menni.

Én vagyok az eddigi legjobb ellenfele, és én leszek a legnagyobb tesztje. Egyáltalán nem olyan vagyok, mint bármelyik másik bunyós, akivel korábban találkozott, és ezt ő is tudja.

Ez az egész azon múlik, hogy ki akarja majd jobban a győzelmet. Ő nem egy feladós típus, és ezt nagyra értékelem. Mindig megvívja a harcát és képes nyomást gyakorolni az ellenfeleire, nem véletlenül jutott el idáig.

Tudom, hogy én vagyok a legjobb kispehelysúlyban. Már csak napok kérdése, hogy ezt mindenki a saját szemével lássa. Nem a divízióban elfoglalt helyemre, vagy a tétre koncentrálok. Csak arra fókuszálok, hogy megverjek egy olyan ellenfelet, aki hisz abban, hogy legyőzhet engem."

Fight.hu

Partnereink

Partnereink