Hírek

Canelo taktikázik az igazi kihívások helyett

Canelo taktikázik az igazi kihívások helyett

Az egykori WBO félnehézsúlyú Világbanok Joe Smith Jr. (28-4) szerint Canelo Alvarez (59-2-2) mostanában „sebészi precizitással” válogatja össze ellenfeleit, és olyanokkal néz szembe, akikről tudja, hogy karrierje jelenlegi szakaszában meg tudja verni.

Smith azt mondja, szívesen látná Canelót újra a WBA félnehézsúlyú bajnok Dmitry Bivol (21-0) ellen, vagy David Benavidez (27-0) ellen. Ez az a két bunyós, akivel Smith (28-4, 22 KO) szerint Canelónak szembe kellene néznie, de nem teszi.

Rossz fényt vet Canelóra (59-2-2, 39 KO), hogy nem próbálja megbosszulni a Bivol elleni vereséget. Egyes bokszrajongók úgy érzik, hogy a mexikói gyávaságot mutat azzal, hogy nem küzd újra Bivol ellen, mert a múlt nagyjai mindig meg akarták bosszulni a vereségüket. Ami még rosszabbá teszi Canelo helyzetét, hogy a következő mérkőzést Jermall Charlo (32-0) ellen akarja vívni, aki két éve nem bokszolt, és bár veretlen, de jelenleg nem úgy néz ki, mist, aki csúcsformában van.

Jó lenne, ha Canelo új lapot nyitna, és feladná a Jermall elleni tervét, és helyette Benavidez vagy Bivol ellen bokszolna legközelebb, de tudjuk, hogy ez nem fog megtörténni.

 

 

 

K.T.

Partnereink

Partnereink