Hírek

Dmitrii Bivol Vs Saul „Canelo” Alvarez trilógia záró epizód

Dmitrii Bivol Vs Saul „Canelo” Alvarez trilógia záró epizód

Szeptember 17-én a Las Vegas-ban

A sajtótájékoztatóról pár mondat:

 

"Az igazság az, hogy motiváltabb és veszélyesebb lettem a Bivol elleni vereség hatására.” – Nyitott Canelo

"Golovkint megvertem a második összecsapásunkon, így ez lebeg a szemem előtt. Meg fog lepődni, hogy mennyit fejlődtem azóta.

Az örökségemért próbálok harcolni. Az utam során lesznek megpróbáltatások és akadályok, de ezek nem fognak megakadályozni abban, hogy elérjem a céljaimat.

Nem akarok kifogásokat keresni, de Bivol ellen egyszerűen elfáradtam, ahogy egyre nagyobb lett a meccs tempója. Sok minden történt azon az összecsapáson, de elfogadom a vereséget. Büszke vagyok magamra, és ez is része az örökségemnek, ez a tudat pedig fontos a visszatérésem szempontjából. Erős vagyok mentálisan, így készen állok a továbblépésre. A történelem egyik legnagyobb bunyósa akarok lenni.

Még mindig úgy érzem, hogy én vagyok a legjobb, és én vagyok a nagyközépsúly vitathatatlan bajnoka. Motiváltabbnak érzem magam, és ott akarok már állni a szorítóban azzal a Golovkinnal szemben, aki mocskos dolgokat beszélt rólam. Arra vágyom, hogy kiüssem.

Golovkin azt állította, hogy gyáva vagyok, hogy megijedtem, miközben ő az, aki D-kategóriás bunyósokkal áll ki folyamatosan. Túl sokat beszél, ezért ez személyes ügy számomra. Mindig úgy tesz, mintha kedves srác lenne, de ő igazából egy s*ggfej."



"Az első két meccs után ez csak egy újabb összecsapás, így teljesen nyugodtan állok hozzá." – folytatta Golovkin.

"Mindenkinek megvolt a véleménye az első két ütközetünkről, a bíróknak és az újságíróknak is. Ezeken szerintem mindkét esetben rossz döntések születtek, de ez már a múlté. A küzdelem során mindig megtudsz valamit az ellenfeledről. Mi is így tettünk, tanultunk ezekből a csatákból.

Úgy látom, hogy valamiért ez az egész egy személyes ügy Canelonak, vagy a csapatának. Nem tudom, hogy miért hiszik ezt, de véleményem szerint nincsen szó semmi ilyenről.

Egy vereség csak erősebbé tehet. Szerintem a Bivol elleni kudarc jót tett Canelónak, mert sokkal erősebb és motiváltabb lett. Ezzel együtt nem hiszem, hogy jó stratégiát választ, ha mindenáron megpróbál majd kiütni. Az én taktikám nem fog változni, egyszerűen csak bokszolni akarok a saját stílusomban."

Fight.hu

Partnereink

Partnereink