Hírek

Dühöngő szír bika

Dühöngő szír bika

...jogos!

Mahmoud Charr (32-4, 18KO) és Trevor Bryan (21-0, 15KO) január végén csapna össze az USA-ban, a WBA nehézsúlyú bajnoki meccsén, de 
mint már oly' sokszor, megy a maszatolás.

Az igazat megvallva nem igazán értjük, hogy az olyan Don King - féle ős gengszterek hogy a fenébe ronthatják még a levegőt a profi bokszban, hogy a fenébe nem takarították még ki őket?!

Dana White is sokszor a szájára veszi a különböző promótereket, szervezeteket, akik szisztematikusan lezüllesztették a sportot a jelenlegi szintjére.

Igazán ráférne már a profibokszra egy kis vérfrissítés, mert sajnos jelenleg a béka s&gge allatti kő alatt van pár méterrel.

Nézzük hogyan dühöng a szír bika:

"Mendoza, arra kényszerítenek, hogy a mocskos utat válasszam! Beperelem a WBA-t, ezt a korrupt bagázst. Felvettem a videóhívásunkat, ahol megígérted, hogy kiállsz értem! Hazudtál, az apád szégyelli, hogy a fia vagy, nem vagy méltó arra, hogy egy ilyen szövetség elnöke légy!

Nem értik, hogy szír állampolgárként már többször jártam az USA-ban B1/B2 vízummal. Ma már német állampolgár vagyok, és ESTA vízummal könnyedén beutazhatnék az USA-ba. De Don King által aláírt szerződés nélkül nem kapok P1-es vízumot, így nem bokszolhatok.

Azt tanácsolom neked, hogy alaposan gondold át, melyik utat választod: a becsületes utat, vagy Don King mocskos útját. A halott apádra esküdtél, hogy betartod a szavad, de nem tartottad be. Sajtóközleményt is fogok kiadni, hogy a WBA-t bojkottálni kell, ha nem térsz észhez.

Egyetlen sportoló vagy munkavállaló sem érkezik az Egyesült Államokba aláírt munkaszerződés nélkül. Elegem van belőletek, nincs bennetek tisztesség, ha így elveszitek tőlem a bajnoki címemet."

Fight.hu

Partnereink

Partnereink