Hírek

Hoppá! Szerződést kaphat a Youtube sztár Jake Paul

Hoppá! Szerződést kaphat a Youtube sztár Jake Paul

A WBC elnöke  Mauricio Sulaiman bejelentette, hogy JAKE PAUL cirkálósúlyban hivatalosan is felkerülhet a szervezet listájára, amennyiben elveri Hasim Rahman Jr-t augusztus 6.-án .

Nem is nagyon tudunk hasonlót mondani az ökölvívás történetében, amikor valaki komolyabb teljesítmény, és masszív amatőr múlt nélkül profi szervezethez csatlakozott volna. 

Hasim Sharif Rahman Jr. 5 éve debütált nehézsúlyban, eddigi mérlege 13-0. 

Apja Hasim Rahman szintén profi nehézsúlyú, 50-9-2-1 mérleggel zárta anno a pályafutását 2014-ben. 
Olyan legendákkal bunyózott karrierje során, mint Wladimir Klitschko (2008-ban, kikapott), Evander Holyfield (2002-ben, kikapott), Lennox Lewis (2001-ben két meccsük is volt, amiből az egyiket megnyerte), szóval az utódlás során biztos a fiúnak is jutott ökölvívó vér...

Meglátjuk. A helyzet az, hogy Jake Paul hiába nem profi ökölvívó, nagyon úgy tűnik, hogy baromi tehetséges, és megállja a helyét legitim bunyósok körében is. 
Persze a profi bokszolók (eddig) egyáltalán nem veszik komolyan, többen kifejezték ellenszenvüket, még a profi HÖLGYEK is. 
Komoly savat kapott például Claressa Shields-től, aki például azt állítja, hogy feltörölné vele a padlót. Simán lehet. 
Az Augusztus 6.-i esemény lesz a legközelebb egy profi boxmeccshez.
Paul eddigi mérlege 5-0, de profi boxolóval még nem volt dolga, Tyron WoodleyBen AskrenNate RobinsonAnEsonGib voltak eddigi ellenfelei.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink