Hírek

Thor Vs Larratt

Thor Vs Larratt

A Hegy a szkanderező ellen. 

Közös nevező: a ring.

Egyébként túl sok közös pontot nem nagyon találunk egy "erősember"/színész, és egy profi szkanderes bokszmeccsében.

Fura időket élünk. MMA bunyósok ütnek le veterán bokszolókat, színészek, youtuberek, kosarasok szállnak ringbe egymás ellen, a profiboksz pedig - lássuk be - nem feltétlenül van ott, ahol kellene lennie. 

Úgy tűnik, a "showbiz", mint tényező nagyon előtérbe került a nagybetűs SPORThoz képest. Ki ne akarná látni a Trónok Harca "hegyét" egy ringben bunyózni?!

Ugye?

(mindenki döntse el maga)

Minden esetre legutóbb pár napja találkozott a Hegy, és Devon Larratt a kanadai ex-katona, egy bemutató meccs erejéig, nagyon röviden: Az összecsapásnak az első menetben vége lett. (TKO)

Nem is nagyon szeretnénk kommentálni tovább az eseményt. Talán annyi, hogy a profi ökölvíváshoz sok köze nincs egyik oldalról sem, mint már említettük, inkább a show-elem oldalról volt csak értékelhető a produkció.

Óriás respekt jár egyébként Thor-nak. Nagyon komolyan veszi a bokszolást, kb. 50(!) kilót fogyott, és rengeteget készül. Nyilván, ha valaki 32 évesen kezd el bokszolni, soha nem lesz belőle jó bunyós, de azért mindenképp nagy tisztelet jár neki, a szándék megvan!

Nézzük csak a meccset:

 

Fotó: Getty Images

Fight.hu

Partnereink

Partnereink