Hírek

A bajnoki cím kötelez - Boxingone Championship

A bajnoki cím kötelez - Boxingone Championship
A DVSC főnöke győzelmet vár csapata szombati B1 mérkőzésén, annak ellenére, hogy már megnyerték a bajnokság alapszakaszát.
Szombaton, Kecskeméten, egy kemény küzdelemmel folytatódik a BoxingONE Championship sorozat „B” csoportja, ahol a Vasas-Süllős-KSC-Btel fogadja a DVSC gárdáját. A hajdúsági csapat már biztosan a csoport élén végez, ám ennek ellenére győzni akarnak az utolsó alapszakasz mérkőzésükön is.

A debreceniekkel ellentétben a hazigazdáknak nagyon kell a győzelem, ha tovább akarnak jutni. Ráadásul az sem mindegy nekik, hogy milyen arányban diadalmaskodnak, hiszen ha a csoport zárómeccsén (december 10.) a Galánta legyőzi a Koszovót, továbbra is pontegyenlőség áll majd fent, és akkor a segédpontok döntenek a második helyről.

A „B”-csoport pillanatnyi állása
DVSC (5) 43 / 22 pont - már biztos első
KO Galanta (5) 35 / 16 pont
Vasas-KSC (5) 34 / 16 pont
Team Kosovo (5) 28 / 15 pont


Hiába a már biztos csoportelsőség, Szabó Sándor, a DVSC klubelnöke amondó, szó sem lehet róla, hogy tartalékos csapattal utazzunk a kecskeméti találkozóra.

„Győzni megyünk Kecskemétre” – jelentette ki ellentmondást nem tűrően Szabó Sándor – „Eddig öt meccsből négyszer győztünk a csoportküzdelmek során, szombaton sem szeretnénk a vesztesek táborát erősíteni. Igenis van tétje számunkra az összecsapásnak, a sportszerűségről és két bajnoki címünkről nem beszélve, a BoxingONE Liga nívója sem engedi meg, hogy taktikázzunk, feltartott kézzel lépjünk ringbe. A Vasas-Süllős-KSC-Btel-nek mindenképpen győznie kell, ha tovább szeretne jutni, mi pedig azon leszünk, hogy ezt megakadályozzuk. Meglepetést is tartogatunk számukra, 75 kilogrammban egy Európa-bajnok ukrán bunyós erősíti majd együttesünket, de a nevét egyelőre nem szeretném nyilvánosságra hozni.”

Csapatnévsor is alátámasztja a klubelnök mondandóját, legjobbjaikkal állnak ki a kecskeméti összecsapásra.

57kg: Kalucza Norbert
60kg: Török János
64kg: Görbics Gábor
69kg: Tóth József
75kg: „ukrán légiós”
81kg: Nagy Péter
91kg: Deél Szabolcs

A „B”-jelű csoport utolsó két mérkőzése
Vasas-KSC – DVSC, november 13, Kecskemét
KO Galánta – Team Kosovo, december 10, Galánta

November 13-án, 18 órától a kecskeméti a Gáspár András Szakközépiskolában (Hunyadi tér 2.) rendezik a Vasas-KSC kontra DVSC B1 rangadót. Az esemény ingyenesen megtekinthető. Egy nappal korábban az „A”-jelű csoportban is kesztyűt húznak az ökölvívók, méghozzá Győrben, ahol a helyi Gladiator a lengyel Rybnik-et fogadja.

A BoxingONE Championship legfrissebb hírei, a versenynaptár és az aktuális tabella a www.boxingone.com oldalon tekinthető meg. A hétvégi mérkőzésekről a B1 televíziós partnere, a SportKlub Televízió sugároz majd összefoglalót. A bokszműsor minden szerdán 23 órától látható az ismert sportcsatornán.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink