Hírek

A bokszszövetség az árvízkárosultak megsegítésért

A bokszszövetség az árvízkárosultak megsegítésért
Sajnos ismételten egy szomorú hírről kell beszámolnunk az olvasóinknak, ugynais soha nem láttok mértékű árhullámmal kell szembesülnie hazánknak.
A Ferobox Event bokszolói Bedák Zsolt és Kovács „Vipera” Attila óriási sportemberi magatartásról tanúbizonyságot téve úgy döntöttek , hogy közvetlenül  segítenek az árvízkárosultakat, míg Kelemen Balázs Győr közelében homokzsákokat pakolva igyekszik megelőzni a komolyabb veszélyt.


Ha baj van, mindig összefog az ország. És most baj van, ugyanis soha nem látott árhullám érte el hazánkat. Természetesen ilyenkor a sportolók sem restek, és segítenek, ahol tudnak. A Ferobox Event bokszolója, Kelemen Balázs már több napja homokzsákokat pakol Győr közelében, míg a mérkőzéseiket szervező iroda, Bedák Zsolttal és Kovács „Vipera” Attilával karöltve úgy döntöttek, hogy közvetlenül az árvízkárosultakon segít.


Június 15-én, szombaton, Szeghalmon rendez nagyszabású ökölvívó gálát a Ferobox Event csapata. A sportesemény körül ismét nagy az érdeklődés, hiszen Bedák Zsolt és Kovács „Vipera” Attila is szorítóba lép egy-egy nicaraguai bokszoló ellen, vagyis lesz miért szurkolni a helyszínen, valamint a Sport Televízión is.A Ferobox tulajdonosai Rácz Félix, Bertók Róbert és Széles Imre úgy döntöttek, hogy nem mehetnek el szó nélkül az elmúlt hét katasztrófája, vagyis az országunkat sújtó hatalmas árvíz mellett. Ezért a szeghalmi gála jegybevételeinek egy részét felajánlják az árvízkárosultaknak. A kezdeményezés az est két főszereplőjének is megtetszett, így Bedák és Kovács is csatlakozott az akcióhoz oly módon, hogy a meccspénzük közel felét ajánlják fel a károsultak számára.


Szombaton tehát duplán megéri kilátogatni a szeghalmi gálára, hiszen azon kívül, hogy színvonalas meccseket izgulhatnak végig a nézők, minden egyes belépőjükkel hozzájárulnak az árvízkárosultak megsegítésén.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink