Beharangozók

GFC3 - Magyarországon boxol a Tyson-verő Danny Williams

GFC3 - Magyarországon boxol a Tyson-verő Danny Williams
Alakul a sorrendben harmadik „Gentlemen Fight Club” nevű esemény ökölvívó programja, melyben – a tervek szerint - két címmérkőzés kap helyet. A helyszín ismét az óbudai Hotel Ramada Pláza lesz.
A Profibox Promotion és az NKO Promotions június 10-i, harmadik közös rendezvényén ismét lesz egyestés torna, méghozzá nagypehelysúlyban. Négy fiatal, remek képességű ökölvívó küzd meg a MÖSZ HL által felajánlott övért: Kanalas Dávid (6-2), Mizsei György (1-0), Vass Árpád (8-4) és Máté Ádám (3-0). Nehéz megjósolni, hogy ki az esélyes a végső győzelemre, hiszen mindegyik bunyós mellett fel lehet sorakoztatni érveket.

Fiatalokkal kezdtük, fiatalokkal folytassuk. A betöltetlen középsúlyú junior Magyar-bajnoki övért csap majd össze Nagy Lajos Márk (9-0) és Varga János (13-10-1).

Fiatalok után öregek – még akkor is, ha fiatalos öregekről van szó. A gálán a szervező Petrányi Zoltán (47-20) is kötelek közé lép, méghozzá az egykor Mike Tyson-t is legyőző Danny Williams (44-11) ellen. Tét az UBO nevű szövetség nehézsúlyú Eb-öve lesz. Érdekesség, hogy Petrányi Zoltán a gála napján ünnepi 46. születésnapját, ám hogy Williams hagyja-e ünnepelni a Profibox Promotion fejét, az erősen kérdéses.

Ringbe lép még Hubert László "Dupla" is, aki címmérkőzést bokszol, hiszen a meccsét 10 menetre írták ki. Ellenfele, és a pontos öv még nem ismert.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink