Hírek

Hubert László visszavágót kér Hóhértól

Hubert László visszavágót kér Hóhértól
Hóhér megnyerte a Magyar-bajnoki címmérkőzést a GFC gálán, de a korábbi bajnok Hubert László visszavágót kér tőle. Reméljük összejön.
Ha lehetett volna fogadni az összecsapásra, akkor ez volt az a mérkőzés, ahol valószínűleg sokan sok pénzt tettek volna „Dupla” győzelmére – s végül mindenki üres zsebbel, lógó orral távozhatott volna a fogadóirodákból. A „Hóhér” művésznévre hallgató bunyós ugyanis régen nem látott összeszedett ökölvívást bemutatva, legyőzte Hubertet a 9. menetben, TKO-val.

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy „Hóhér” a második körben egyszer már „számoltatott” ellenfelére, ám „Dupla” nagy erőket mozgósítva a meccs hajrájára behozta a lemaradását, így meglepetés volt, hogy hirtelen mégis idő előtt vége lett a meccsnek. A monokli.com először a nagy küzdelemben alulmaradt bokszolót kereste meg, hogy értékelje a látottakat.

„Hibáztam a második menetben, ami után elkezdtem kapkodni. Úgy gondolom, hogy ha akkor nem hibázok, meg tudtam volna nyerni a mérkőzést.” – kezdte az összecsapás értékelését Dupla. „Nem jött ki belőlem, ami bennem volt, és nem tudtam azt bokszolni, amire készültem. Görcsös voltam, és szétnyomott a teher. Én így érzem” – jelentette ki, majd sportszerűen az ellenfelet is méltatta. „Máshogy bokszolt, ahogy azt vártam. Ügyes volt.”

Hubert László a küzdelem után sok mindent átgondolt, értékelt, amit megosztott lapunk olvasóival is. Ami a legfontosabb: „Dupla” visszavágót szeretne!

„Nagyon sok mindent másképp csinálnék egy második mérkőzésen” – mondta Hubert, majd kitért arra, hogy mindenképp szeretne egy visszavágót. „Szeretném a visszavágót. Remélem Józsi is úgy gondolkodik, hogy a sport és a sportszerűség miatt még egyszer össze kell csapnunk. Sportszerű mérkőzés volt, előtte és utána is sportszerű nyilatkozatokkal.”
Hubert László DUPLA
A sportág iránti alázatáról ismert budapesti ökölvívó elmondta, hogy legszívesebben azonnal ringbe lépne, de erre azért egy kicsit várnia kell, még akkor is, ha néhány hónap ebben a sportágban nem a világvége.

„Minél hamarabb szeretném a visszavágót. Menedzserem, Petrányi Zoltán említette, hogy június elején lesz a következő Gentlemen Fight Club forduló, amin jó lenne, ha ismét Józsi ellen szólítanának ringbe” – fogalmazta meg várakozásait Hubert.

Mindenesetre mi szurkolunk, hogy létrejöjjön a két cirkálósúlyú klasszis második összecsapása, hiszen az első csata olyan izgalmakat, fordulatokat hozott, amire bátran rámondhatjuk, hogy „visszavágóért kiált.” Reméljük, hogy ezt a kiáltást minden érdekelt meghallja…

Fight.hu

Partnereink

Partnereink