Profi

Megnyitja kapuit a Madárfészek, Erdei Zsolt edzőterme

Megnyitja kapuit a Madárfészek, Erdei Zsolt edzőterme
Világklasszisunk tudatosan készül a civil életre, hiszen hamarosan megnyitja saját edzőtermét, a "Madárfészek" elnevezésű komplexumot.
Erdei Zsolt régi álma válik valóra, amennyiben májusban megnyitja kapuit Madárfészek nevű ökölvívóterme, mely remek szabadidős kikapcsolódást kínál.

Nem tudni, Erdei mikor vívja újabb profi bokszmeccsét – emlékezetes, hogy szilveszteri mérkőzése Madár kézsérülése miatt maradt el –, viszont mérget vehetünk rá, hogy arra már a saját „birtokán” készül fel. Ha minden jól megy, májustól üzemel óbudai, Madárfészek elnevezésű, 600 négyzetméteres ökölvívóterme, amelyet két vállalkozótársával együtt üzemeltet. A valamikori Colortex-épületben a hamarosan felállítandó ringhez, homokzsákokhoz szociális helyiségek, galéria, s egy hangulatos presszó is tartozik – mindez persze egy légtérben. A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú világbajnok a hét-nyolc éves gyerekektől a nyugdíjas nagypapákig minden jelentkezőt szívesen lát. 

– Egykori KSI-s klubtársaim, Gábris Bulcsú és Gregárik Krisztián segít be az edzésvezetésbe, de jómagam is mindennap vezetek majd tréninget – mondta a Borsnak Erdei, akinek e foglalkozásokon legendás balkezes ütései is elleshetők.

Napi öt edzést tervez, csoportonként harminc fővel, mert úgy véli, ez az ideális létszám. Persze azt sem bánná, ha majd egyszer válogatott bunyós repülne ki a Madárfészekből, de alapvetően színvonalas szabadidős testmozgást kínál, ráadásul sokan lehetnek, akik önvédelmi megoldásokat kívánnak elsajátítani tőle.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink