Hölgyek

Nagy Timi az év amatőr bokszolónője

Nagy Timi az év amatőr bokszolónője
Az Európa- és világbajnoki bronzérmes Nagy Tímea épphogy felépült tüdőgyulladásából, de joggal örülhet a MÖSZ döntésének.
Az Európa- és világbajnoki bronzérmes Nagy Tímea épphogy felépült tüdőgyulladásából, pénteken már „komoly” csatára készül, egy edzőtermi mérkőzés keretein belül a cívishír.hu újságíróját, Cs. Bereczki Attilát akarja megrendszabályozni.

Nehéz időszakon van túl klasszisunk, Nagy Tímea súlyos tüdőgyulladás után lábadozik. A gyakorlásokat másfél hétig kénytelen volt kihagyni, a tatai edzőtáborban való részvétel szóba sem jöhetett.

- Most már sokkal jobban vagyok, de az egészségem még nem az igazi, tele van az arcüregem – kezdte Timi. – Kedden már lementem az edzőterembe, kicsit gyakoroltam, de csak óvatosan mozogtam, éreztem, hogy nyom a tüdőm. Bízom benne, hétfőtől már részt tudok venni a tatai gyakorlásokon. Előtte, szombaton egy megtisztelő meghívásnak teszek eleget, a bokszbálon átveszem az „év női öklözőjének” járó díjat.

A díjátadó előtt pénteken Timire egy nagyon fontos, „formaellenőrző ütközet” vár, edzőtermünkben megmérkőzik az ökölvívásban jártasságot mutató debreceni zsurnalisztával, Cs. Bereczki Attilával. Hogy Timi elégtételt kíván-e venni a vitriolos tollú újságírón, arról nem tudni, bajnoknőnk szűkszavúan, mosolyogva csak annyit mondott: Attilának vége!

A DVSC klubelnöke, Szabó Sándor kaján mosollyal az arcán a következőképpen kommentálta a tervezett mérkőzést: a cívishírhez kereshetnek új újságírót!

Fight.hu

Partnereink

Partnereink