Profi

Nem járt sikerrel Finnországban a magyar hölgy - videóval

Nem járt sikerrel Finnországban a magyar hölgy - videóval
A szombat esti finnországi profibox gála főmérkőzésén a Profibox Promotion nagypehelysúlyú versenyzője, Ilkó Ágota egyhangú pontozással kikapott a betöltetlen EBU övért folyó címmérkőzésen.
Ugyan eleve nem a magyar lány volt az esélyes az Eva Wahlstrom (8-0-1) elleni mérkőzés előtt, ám mivel Finnországban elég komoly érdeklődés mutatkozott a küzdelem előtt, mi is foglalkoztunk vele.

A mérkőzés nagy részében elég nagy küzdelem volt a két bokszolónő között, viszont a véghajrában a végig meggyőzőbb Wahlstrom elég komoly fölénybe került, ám Ilkó még ekkor is mindent megtett a sikerért a remek hangulatú mérkőzésen. A lent látható videó az utolsó két menetet mutatja be, amikor a magyar lány már komoly zakót kapott. A végeredmény mindhárom pontozónál 100-90 volt.

„Ágota hatalmasat küzdött, és az utolsó pillanatig mindent megtett a győzelemért. Ritkán látni ilyen küzdelmes női mérkőzést. Ezt a nézők is értékelték, hisz óriási hangulat volt a nézőtéren” - mondta Petrányi Zoltán.

„Nem vagyok elégedett magammal, annak ellenére sem, hogy Zoli meccs után megdicsért. Úgy érzem, ha okosabban bokszoltam volna, lett volna keresnivalóm” – mondta Ágota.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink