Hölgyek

Belinszky Krisztina hamarosan ringbe lép

Belinszky Krisztina hamarosan ringbe lép
Május 31-én, Budapesten, a Kaméleonban kerül megrendezésre a Budabox-Promotion bokszgálája. Az óbudai csapat már teljes erővel készül a rendezvényre.
A belépőjegyet váltók amatőr és profi küzdelmeket is láthatnak, hiszen ringbe lép a csapat szinte minden versenyzője. A Laufer-testvérek megmutatták a Budapest Bajnokságon, hogy igenis számolni kell velük az amatőr versenyeken, azon kívül, hogy aranyéremmel fejezték be a versenyt, Krisztián a korcsoport legjobb bokszolója címet is elhozta. Dezső Péter, aki először bokszolt felnőtt korosztályban, ezüstéremmel debütált, ami kitűnő kezdés a felnőttek között.

Polster Tamás, aki térdsérülése miatt váltott thai-bokszól a profi ökölvívásra, szintén ringbe lép május 31-én, csakúgy mint Szecsődi Tibor, aki egy éve Kaposvárról érkezett a Budaboxhoz. Polster Tamás interkontinentális bajnoki címmérkőzést vív.

Az est fénypontja Belinszky "Baby" Krisztina és Melissa "Haymaker" Shaffer világbajnoki címmérkőzése lesz. A mérkőzés érdekessége, hogy a jó mérlegű ellenfél egy internetes felhívásra jelentkezett a Budaboxnál. Kiss "Toto" Zoltán, a Budabox edzője teljes csapattal büszkélkedhet, nem fognak csalódni azok az érdeklődők, akik ezt a szombat estét a boksznak szentelik.

A gála helyszíne: Mammut II. Kaméleon Klub, időpont: május 31. 18 óra.
A jegyek ára: 2500 Ft, melyet a 06/30 919-5053-as telefonszámon lehet megrendelni.

A gáláról összefoglalót az ECHO Tv-ben, az XLsport Extra műsorában láthatják az érdeklődők júniusban.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink