Hölgyek

Miló Viktória élete meccsére készül

Miló Viktória élete meccsére készül
A május 10-i, hallei bokszgálán ringbe lépő Miló Viktória (19-6-0) nyolc menetes mérkőzésen pontozással verte a bolgár Svetla Taskovát (4-24-1), így készülhet a Susi Kentikian (21-0-0) elleni, július 11-re tervezett találkozóra.
Miló Viktória meccselt már germán klasszis ellen, s tanult is a Regina Halmich elleni vereségéből: ha akkor elhiszi, hogy lehet keresni valója, s nem kezd enyhén szólva is óvatosan, akkor akár meglepetést is okozhatott volna. Persze, tudja, a Kentikian elleni, júliusra tervezett mérkőzésen nem lehet "beleugrani" a hirigbe, hiszen az örmény-német megmutatta, keményen bünteti az ilyen partizánakciókat. Viktória szerint a középút, az eszes bunyó lehet a nyerő harcmodor.

"Fizikálisan erősebb Kentikian, épp ezért eszembe sincs odaállni verekedni, s egy lépést nem szabad, csak ütőtávon kívül balra menni" - avatott be az ökölvívónő tervezett taktikájába. - "Tíz centis magasságbeli különbségemet kihasználva vívni szeretnék, s edzőmmel, Aradi Vendellel felhasználjuk Susi, Nadja Hockmi elleni két mérkőzésének tapasztalatait is. Ezekben a csatákban nagyon megszenvedett, nehezen találta a velem azonos magasságú ellenfél legyőzéséhez a megoldást. Rengeteg lábmunkára, s jó technikára lesz szükségem, ha meg akarom lepni Kentikiant." A teljes írás ide kattintva olvasható >>>

Fight.hu

Partnereink

Partnereink