Hölgyek

Ragosina elnyerte Ali övét

Ragosina elnyerte Ali övét
Szombat este Natascha Ragosina újabb győzelemmel növelte rekordját, és újabb övvel gyarapította gyűjteményét. Az orosz hölgy a mindeddig veretlen Akondaye Fountain-el mérkőzött, és ezúttal is különösebb nehézségek nélkül vette az akadályt.
Az orosz hölgy hosszabb ütőtávját kihasználva remekül tartotta távol magától ellenfelét, akinek próbálkozásai jórészt nem is érték el a bajnoknőt. A tízmenetes mérkőzés végén a három ítész egyaránt Ragosina-t látta jobbnak 98-92, 98-92 és 98-93 arányban, ami tökéletesen fedi a valóságot. Ezzel a győzelmével Ragozina 16-0, 11KO-ra növelte rekordját, megvédte WIBF, WBA, GBU és WIBA nagyközépsúlyú címeit, valamint megszerezte a WBC díszes trófeáját.

Ez utóbbi öv mindezidáig Laila Ali derekát díszítette, azonban ő nemrég esküvőjét követően határozatlan időre visszavonult, a szervezet pedig betöltetlennek nyilvánította a világbajnoki címet. Az orosz hölgy már régóta próbálta becserkészni az amerikai kiválóságot, és ezzel a lépéssel nem titkolt szándéka közelebb kerülni az álommérkőzéshez. A kérdés továbbra is az, hogy a másik fél vállalja-e a megmérettetést, hiszen Ali hivatalosan már visszavonult.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink