Hölgyek

Utcán az új Küzdőtér magazin

Utcán az új Küzdőtér magazin
Elkészült, és már kapható is a nagyobb újságárusoknál a Küzdőtér magazin friss, szeptember lapszámra, amely továbbra is 40 színes oldalon igyekszik megszólítani a profi és az amatőr ökölvívás, valamint a küzdősportokért rajongókat.
Röviden a tartalomból. A boxlegendák sorozat a Patterson - Liston összecsapás részleteiről rántja le a leplet, míg az Abraham-Gevor rivalizálás kifejezetten aktuális téma, hiszen alig két hete csapott össze a két Németországba áttelepült örmény bunyós.

A címlapon is helyet kapott Erik Morales, aki vereséggel búcsúzott aktív pályafutásától. A mexikóinak nem sikerült a 4. súlycsoportjában övet szereznie, azonban így is helye van a legendák között, mint a valaha élt legnagyobb offenzív ökölvívó. Könnyűsúlynál maradva, beszámolunk Joel Casamayor sorsának alakulásáról. Mint ismert, a kubai klasszis augusztusban a Golden Boy Promotionshoz szerződött.

Kicsit hazai anyag az Albert Sosnowskiról és Grzegorz Proksáról szóló írás, hiszen mindkét lengyel kiválóság Magyarországon, Veres László mester utasításait követve igyekszik a bokszvilág csúcsára. Ezzel az érdekességgel vezetjük beolvasóinkat a hazai boksz hírek világába. Beszámolunk még a fiatal tehetség, Burányi László karrierjének rosszra fordulásáról, hiszen a szekszárdi bokszoló egészségügyi okok miatt van távol a ringtől.

Salgótarján tisztelgett boksz nagyságaik előtt: beszámoló a Botos boksz gáláról. Képes beszámoló a Boszorkány kupáról, illetve Alvics Gyulával, az egykori nagy trió tagjával beszélgettünk.

A K-1 világa az előző hónapban is tartogatott érdekességeket: nagy terjedelemben, sok képpel beszámolunk a K-1 nagydíjról, valamint a meglepetés eredménnyel befejeződött Las Vegas-i GP-ről is.

Mindez természetesen csak ízelítő volt, részletek a Küzdőtér magazinban.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink