Vezető hír

Hopkins kiállna Erdei Zsolttal

Hopkins kiállna Erdei Zsolttal
A boxlegenda Bernard Hopkins szívesen megküzdene Erdei Zsolttal, de ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy lesz is mérkőzést.
A magyar bokszoló amerikai tanácsadója által üzemeltetett honlapon, a boxingtalk.com-on jelent meg egy interjú a már 45 éves, korábbi közép- és félnehézsúlyú bokszlegendával, melyben szó esett Erdei Zsoltról is.

„Kedvelem, jó lenne vele összecsapni" – mondta B-hop arra a kérdésre, hogy összemérné-e az erejét a veretlen magyar klasszissal. Az amerikai elmondta, hogy ismeri Erdei stílusát, és technikásabb bokszolónak tartja, mint a WBC világbajnok Jean Pascalt, de azt is hozzátette, hogy a kanadai bizony atletikusabb kedvencünknél.

Természetesen örülünk annak, hogy egy legenda nem negatívan viszonyul Erdei Zsolthoz, azonban mindez nem jelenti a mérkőzés létrejöttét is. Hopkins ugyanis december 18-án, Montrealban kihívja Jean Pascalt, mely mérkőzés kimenetele erősen kérdéses.

De a veterán bokszolónak, ha nyer, ha veszít, jó opció lehet jövő ősszel az Erdei elleni mérkőzés, hiszen kihívóként, valamint egy visszatérő küzdelemre (vagy búcsúmeccsre) is „használható” rivális.

Azt viszont ne reméljük, hogy ha komolyra fordulnak a dolgok, Hopkins ilyen „pozitív” marad. Ő ugyanis a lélektani hadviselés nagymestere, igazi mocskosszájú bokszoló, aki igyekszik a ringen kívül is félelemérzetet okozni soros ellenfelének.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink