Profi

Huck vs. Rossi eredmények(videoval): Huck kiütéssel védte meg a címét!

Huck vs. Rossi eredmények(videoval): Huck kiütéssel védte meg a címét!
A tegnapi nap folyamán, a németországi Ludwigsburg Arénában lezajlott boksz gálán Marco Huck (34-1) időelőtti győzelemmel védte meg, immáron nyolcadik alkalommal a WBO cirkálósúlyú bajnokiövét, -az ökölvívás hivatalos világranglistáján 15. helyre rangsorolt - argentin kihívó, Rogelio Omar Rossi (17-3-1) ellenében.
Az első menet folyamán Rossi bizonyult támadóbb szelleműbbnek, azonban az argentin akciói rendszerint pontatlanok voltak, mi több Huck jó néhány kontrával ,illetőleg közbeütéssel meg tudta állítani Rossi ezen támadásait. A szabálytalanságokkal tarkított második menetben Huck néhányszor igazán tisztán eltalálta az argentin kihívóját, mely folytán Rossi szeme alatt felszakadt a bőr. A harmadik menetben Huck tovább növelte a fölényét. Ugyan Rossi ebben a menetben is nagy szívvel küzdött, azonban - néhány szépen kivitelezett testütést leszámítva- az offenzív, nyíltsisakos  harcmodorából nem tudott igazán jelentős előnyöket kicsikarni magának Marcoval szemben, aki  menet során számos alkalommal tisztán eltalálta ellenfelét, mitöbb a menet végén padlóztatta az argentint.
A negyedik menetben Rossinak volt néhány értékelhető test- fej ütéskombinációja azonban a menet oroszlán részét ismételten a bajnok uralta. Hucknak a menet végén megint csak leküldte ellenfelét a padlóra, azonban minek utána ez a gondszó után történt a bíró nem számolt Rogelio-ra.
Az ötödik menet vízválasztó volt az argentin számára, akire kétszer is számolt a mérkőzésvezető.  Huck a "kegyelemdöfést" következő menetben adta meg az ellenfele számára egy -fejre mért- brutális jobbcsapott kíséretében, melynek következtében a bíró azonnal - számolás nélkül- beszüntette a mérkőzést.

A gála főmérkőzést megelőző összecsapások összesített eredménytáblázata:

A nehézsúlyú Kubrat Pulve (14-0) egy 12 menetes csatában pontozásos győzelmet aratott, az amerikai Travis  Walker (37-7-1) felett ( 119-109, 118-109, 117-110).

Enad Licina (21-3) egy nyolcmenetes csatában győzte le ellenfelét, Harri Milles-t (6-4)  ( 79-73, 79-73, 78-74).

A veretlen Marcos Nadar (13-0) egy nyolcmenetes csatában egyhangú pontozással verte meg Lorenzo Cosseddu-t (27-7-5).

A középsúlyú Dominik Brithsch (26-0) megosztott pontozással győzte le Billy Lyell-t egy 12 menetes csatában.

Az alábbi "videocsokorban" megtekinthető a Huck - Ross összecsapás


az első három menet:

4 & 5. menet
Az utolsó menet:


Fight.hu

Partnereink

Partnereink