Hírek

Két díjat is besöpört a Feja Promotion

Két díjat is besöpört a Feja Promotion
A XX. Boxbálon díjazták az elmúlt esztendő kiemelkedően sikeres ökölvívóit, köztük a Feja Promotion két fiatal, de már kiemelkedően eredményes hivatásos versenyzőjét is.
A magyar ökölvívás színe-java összejött az Aréna Hotelben megrendezett eseményen, hogy együtt ünnepeljék meg a tavalyi, kiemelkedően sikeres versenyévet. A zenés-táncos mulatság előtt átadták 2013. legjobbjainak járó díjakat, akik között ott volt a Feja Promotion két fiatal versenyzője, Nemesapáti Norbert (12 győzelem, 0 vereség) és Chamie Gina Klaudia (8 győzelem, 0 vereség) is.

Mint az a sportágért rajongók biztosan tudják, a vállalkozás két versenyzője 2013-ban egyaránt a legnagyobb világszervezetnél, a Bokszvilágtanácsnál (WBC) szerezett profi övet; Nemesapáti az ifjúsági „Silver”, míg Chamie az ifjúsági világbajnoki címet csatolhatta magára a tavaly októberi, Lurdy Házban megrendezett bokszgálán.

Teljesítményük elismeréseként Gina a „2013. év női profi ökölvívója” lett, Norbi a „2013. év profi ifjúsági ökölvívója” megtisztelő címet vette át Dr. Csötönyi Sándor MÖSZ elnöktől, és a hivatásos szakág vezetőjétől, Győryné Tóth Zsuzsannától.

- Óriási szakmai megtiszteltetés ez a díj, nekem, és Norbinak is, köszönjük mindenkinek, aki ehhez a sikerhez bármilyen formában hozzájárult, támogatott, bíztatott – nyilatkozott mindkét díjazott nevében Chamie Gina. - Külön köszönöm edzőmnek és menedzseremnek, Feja Tibornak, mivel nélküle nem csak hogy nem tartanék itt, de a sportolói pályafutásom is befejeződött volna.

A Feja Promotion március 16-án, Sopronban rendezi következő ökölvívó gáláját, ahol mindkét versenyző tovább gyarapíthatja majd győzelmei számát. Ugyanakkor Nemesapáti Norbertnek március 1-jén, Kőszegen is lesz egy fellépése, ugyanis egy jótékonysági mérkőzésen lép kötelek közé Szili István ellen.

(Feja Promotion)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink