Hírek

Két tengerentúli promótere lett Nemesapátinak

Két tengerentúli promótere lett Nemesapátinak
A fiatal feltörekvő Nemesapáti Norbert több évre szóló szerződést kötött két tengerentúli promóciós irodával, s a nyár folyamán bemutatkozik az Egyesült Államok közönségének is.

A nagyközépsúlyú WBC (Bokszvilágtanács) „Youth Silver – Ifjúsági Ezüst” bajnok Nemesapáti Norbert (14-0-0; 13 KO/TKO) augusztus 8-án, a nevadai Fallonban mutatkozik be a tengerentúlon, ahol a 18 éves bokszoló ellenfele a szintén veretlen, guyanai származású Lennox Allen (17-0-1; 10 KO/TKO) lesz. Ez a nyolc menetre tervezett küzdelem már a DiBella Entertainment-tel, valamint a kanadai Jean Pascal Promotionsszal megkötött három évre szóló megállapodás része.

A magyar bokszoló amatőr ökölvívó múlt nélkül kapott ilyen jelentős szerződést a tengerentúlról, amire még nem volt példa a sportág hazai történetében. Nemesapáti, valamint a szerződést tető alá hozó Feja Tibor hetek óta – a felkészülés mellett – már az amerikai tartózkodást intézi.

ESPN „Friday Night Fights” sorozat jogait Magyarországon a DigiSport birtokolja, s a csatorna korábbi nyilatkozatai alapján Nemesapáti augusztus 8-i amerikai bemutatkozását is élőben sugározzák.

(Nemesapáti Management, Feja Promotion, Bilics József fotói)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink