Profi

De la Hoya: Marquez kiütésre megy

De la Hoya: Marquez kiütésre megy
Szombat este a Las Vegas-i Madnalay Bay-ben Juan Manuel Marquez, a WBA és a WBO könnyűsúlyú világbajnoka Juan Diaz ellen fog küzdeni. Oscar de la Hoya szerint az első mérkőzés folytatása lesz a mostani.
Juan Manuel Marquez vs. Juan Diaz, 2. rész. A két keményfejű bunyós ott fogja folytatni az egészet, ahol 2009 februárjában abba hagyták. Oscar de la Hoya legalábbis így vélekedik. Akkor a 9. menetben Marquez kivégezte az ezer sebből vérző Diazt és most is hasonlóra lehet számítani. "Szombat este folytatódik az első harc Marquez és Diaz között. Juan Diaz ott jó volt, aztán Marquez elkapta őt. Diaz azóta változott, de Marquez azért fog menni, hogy kiüsse őt. Úgy gondolom, hogy Diaz sérülése megváltoztatta az első mérkőzés egész kimenetelét. Utána csak idő kérdése volt az egész. Az ilyen sérülések nagyban befolyásolják az eredményt"- mondta Oscar de la Hoya.

Diaz jobb szeme csúnyán vérzett

Ez az a sérülés, amelyről de la Hoya beszélt

Juan Diaz ugyan vereséget szenvedett az első mérkőzésen, de nagyon keményen ment előre és ez egészen biztosan most sem lesz másképp. Ezt nagyon jól tudja a 36 éves Marquez is, aki ennek ellenére nem aggódik a szombati gála miatt. "Nagy harc lesz. Diaz mindent meg fog tenni azért, hogy bosszút álljon a kiütésért és visszanyerje a könnyűsúlyú címet. Sok érzelem kavarog bennem, amikor a rajongókra és a mexikói emberekre gondolok."

Marquez megtalálta a rést Diaz védekezésén

Marquez ezzel a bal felütéssel is megrogyasztotta Diazt

"Azt akarom, hogy büszkék legyenek rám, amikor a ringbe lépek"- mondta Marquez, aki legutóbbi mérkőzését Floyd Mayweather ellen a váltósúlyban vívta meg, ezért felvetődött a súlykülömbség miatti gond is. "Nem aggódok a súlyom csökkenése miatt. Jól vagyok, úgy érzem erősebb és gyorsabb lette. Meggyőződésem, hogy ez az én ideális súlyom." Nekünk pedig megyőződésünk lehet, hogy ez a mérkőzés lesz az ideális csata két ilyen ember között, akik űzni fogják egymást a ringben az első pillanattól az utolsó pofonig.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink