Hírek

Dupla triplázna: Hubert ismét címmérkőzésen

Dupla triplázna: Hubert ismét címmérkőzésen
Két profi öve már van a cirkálósúlyú Hubert "Dupla" Lászlónak, de ő egy harmadikat is szerezne; október 29-én megteheti. De ezért oroszországba kell utaznia a Profibox Promotion ökölvívójának.
Az egykori amatőr válogatott Hubert lassan már 4 éve a profik között szerepel, és azóta szép rekordot bokszolt össze; 28 győzelme mellett csak 6 alkalommal szenvedett vereséget. Fontos ugyanakkor hozzátenni, hogy a 35 éves öklész az első 5 vereségét egyaránt tökéletes mérlegű, a súlycsoport szűk világelitjéhez tartozó bokszolóktól szenvedte el, akiknek az összesített mérlege 90 győzelem (0 vereség) volt. A hatodik vereségét meg a többszörös világbajnok Silvio Branco ellen gyűjtötte be!

Mindezek mellett "Dupla" mér két profi övvel rendelkezik!

Petrányi Zoltán menedzser legújabb levele szerint az október 29-én, Szentpéterváron megrendezésre kerülő Alexander Kotlobay – Hubert László cirkálósúlyú mérkőzést a WBC egyik regionális (Baltic) övéért rendezik. Mint ismert, a magyar bokszoló eddig két címet szerzett profi pályafutása során (WBF international és UBO Európa), így győzelme esetén már egészen komoly „trófea gyűjteményre” tehet szert.

De Hubertnek nem lesz egyszerű dolga, ugyanis az orosz bokszoló, az Enzo Maccarinelli ellen veresége ellenére, nagyon jó ökölvívó, Nagy Józsefet például alig két menet alatt kiütötte. Szurkolunk a magyar bokszolónak, Duplának, hogy összejöjjön neki a triplázás!

Fight.hu

Partnereink

Partnereink