Vezető hír

Február 28-án Super GP II. Kecelen!

Február 28-án Super GP II. Kecelen!

A Hungaraian All Stars S.E. tavaly novemberben indította útjára saját szervezésű rendezvénysorozatát a Super GP-t. Már eldőlt, hogy februárban érkezik második epizód „Hungarian Session" alcímen! A rendezvényt a fővárosi csapat a helyi Bács Team-mel szervezi közösen.

És, hogy miért Hungarian Session? A mostani Super GP-n gyakorlatilag nem lesz külföldi sztárvendég a ringen belül, viszont a hazai nagyágyúk a ringbe lépnek a tél utolsó szombat estéjén. A főmérkőzést a tavalyi év egyik legnagyobb befutója a thai-box Európa-bajnok Rácz Dénes vívja majd, aki a tavalyi Super GP leglátványosabb meccsét vívta a cseh thai-box bajnok Petr Ondrus ellen.

A gálán kiemelt szerepet kap Meiszter Gábor, aki hosszan tartó kézsérülése után jelezte az All Stars vezetőinek, hogy készen áll az ütközetre és minél nagyobb győzelemmel szeretné magát újra a reflektorfénybe tudni. A rendezvényen szorítóba lép még a hazai MMA új üstököse Halmi Viktor és a keceliek kiváló versenyzője Imre Zsolt is. A rendezvényen díszvendégként lesz jelen Karacs Attila, aki hamarosan a világhírű It’s Showtime harcos Tyronn Spong-gal közösen vonul edzőtáborba, ahol megkezdi a felkészülést élete meccsére. Hogy ki ellen és mikor azt a keceli rendezvényen hozza nyilvánosságra az All Stars csapata. Németh „Tatár” Gábor freefighter világbajnok, aki maga is vívott éles meccset Kecelen szintén díszvendégként lesz jelen az eseményen, akárcsak az egykori profibox világbajnok Kótai Mihály. (HAS)

Fight.hu

Partnereink

Partnereink