Profi

Folytatódik a Super Six, vagy sem?

Folytatódik a Super Six, vagy sem?
Sok sérülés, mérkőzés elhalasztás, újabb beugrók és még lehetne sorolni. Ifj. Perutek Jánost, lapunk szakértőjét ezúttal a Super Six tornáról kérdeztük.
Mostanra már eldőlt, hogy megrendezik a Froch - Abraham meccset, de érdemes folytatni ezt a tornát?

„Én úgy látom, hogy a Super Six megy tovább. Nem lesz gond a sorozattal. Helsinkibe tették át novemberre a Froch – Abraham meccset és ráadásul Geln Johnoson neve egyre komolyabban felmerül, mint Kessler helyére beugró versenyző. Ami azért nagyszerű dolog, mert Johnson elismert és kedvelt bunyós. Igaz nem nagyközépsúlyú, de elmondása szerint simán tudja hozni a 76,20-at. Szóval, ha kicsit túl sok változtatással is, de megy tovább a sorozat.”

Mit hallott arról, hogy esetleg harmatsúlyban is rendeznek egy hasonló tornát?

Hasonló tornákat már rendeztek több kevesebb sikerrel máskor is. Úgyhogy nem a Super Six az első box-tournament sorozat. Az, hogy Super Six lesz e harmatsúlyban nem tudom megmondani. Én még nem értesültem róla, hogy rendeznek ilyet arról viszont igen, hogy cirkálósúlyba fognak. Aminek a versenyzői összetétele nagyon érdekesnek ígérkezik.

Tehát mindenképp jó ötlet tornákba rendezni a világ legjobb ökölvívóit súlycsoportoktól függően, hiszen már nagyközépsúlyban is láthattunk nagy csatákat. Ezért most felelevenítjük, mi is történt eddig:


1. kör:


Abraham vs. Taylor, Froch vs. Dirrell


Kessler vs. Ward

2. kör:Dirrell vs. Abraham


Froch vs. Kessler


Ward vs. Green

p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink