Profi

Jövőhéten szerződhetnek

Jövőhéten szerződhetnek
Már jövőhéten aláírhatják a papírokat a Timothy Braadley és Devon Alexander kisváltósúlyú címegyesítő mérkőzéssel kapcsolatban.
Devon Alexander szombat éjszaka védte meg IBF/WBC kisváltósúlyú világbajnoki övét Andriy Kotelnikkel szemben pontozással. Ezután a győzelem után nem lehet kétséges, hogy össze kell hozni egy címegyesítő csatát Tim Bradley-vel, a WBO kisváltósúlyú bajnokával, aki látta Alexander meccsét és egyáltalán nem volt elragadtatva. "Ez a fiú még nem áll készen rám"- jegyezte meg nevetve Bradley. "Sebezhető, ezt megmutatták. Az ilyen embereket raakciós harcosnak nevezem. Bármit csinálsz, rögtön valamit lépni akar rá. Mindössze annyit kell tennem, hogy megütöm és tudom, hogy válaszolni fog rá."

Bradley januárban Alexander ellen küzdhet

Bradley legutóbb Luis Carlos Abregut verte meg

Gary Shaw promóter azon tevékenykedik éppen, hogy minél hamarabb megegyezzenek a csatában. Ha minden igaz, Shaw jövőhéten ül asztalhoz az HBO-val, hogy megvitasság a pénzügyi dolgokat. Ezen a tárgyaláson elméletileg Don King, Alexander promótere is jelen lesz.
"Úgy gondolom, hogy a szerződést valamikor a jövőhéten fogjuk aláírni. Mennem kell tárgyalni az HBO-val. Don King velem akar jönni, ami jó. Ha ez valóban akkora lesz, mint ahogy az HBO mondja, akkor szerintem ez a csata a legnagyobbak egyike lesz, amelyet közvetítenek"- mondta Shaw. Elöljáróban annyit tudni lehet, hogy a mérkőzést január 29-re szeretnék műsorra tűzni.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink