Profi

Juan Carlos Gomez ismét az Universumé

Juan Carlos Gomez ismét az Universumé
A korábbi világbajnok Gomez öt év után visszatért az Universum Box Promotions csapatába. Az Universum örömmel fogadta az ex-világbajnokot, aki július 31-én már harcol is.
Sok szép emlék fűzi Juan Carlos Gomezt az Universumhoz. Első címét még 1998-ban Fritz Sdunekkel nyerte. Ez a WBC cirkálósúlyú övet kilenc alkalommal védte meg. 2006-ban viszont elhagyta az Universumot és az Arena-hoz csatlakozott. Most, hogy visszatért "otthonába" új trénere, a korábbi világbajnok Artur Grigorian a július 31-i csatára készíti fel, az ellenfelet pedig napokon belül megtalálják. "Volt néhány problémám a korábbi promóteremmel, ezért kerestem meg az eredeti promóteremet, ahol bajnokot csináltak belőlem. Örülök, hogy kaptam egy újabb esélyt és hogy már július 31-én tudok harcolni. Szorgalmas leszek és a rajongók nem fognak csalódni bennem"- mondta a Fekete Párduc.

Gomez legutóbb Vitalijtól kapott ki

Gomez utoljára komoly csatát másfél éve vívott

Juan Carlos Gomeznek eddig két veresége volt 49 mérkőzésből és az Universum promótere, Klaus-Peter Kohl egyáltalán nincs meglepődve azon, hogy Gomez ismét a csúcsra akar törni. "Igaz, hogy már 36 éves, de nézzük meg Vitalij Klicskot, aki már 39. Láthatjuk, hogy mennyi ideig lehet fenntartani egy nagy teljesítményt. Nem lesz egy piknik Juan számára, de akarnia kell." Július 31-én rendezik egyébként a Juan Manuel Marquez vs. Juan Diaz WBA/WBO könnyűsúlyú címmérkőzést Las Vegas-ban.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink