Vezető hír

Köszöntöm Önt a megújult profibox.hu oldalon!

Köszöntöm Önt a megújult profibox.hu oldalon!
Lassan hat éve már, hogy elindult hazánk egyik meghatározó küzdősporttal és azon belül is a profi boksszal foglalkozó hírportálja a profibox.hu. Ez a weboldal több érát és korszakot megélt már, a sajnos rengeteget változó hazai bokszéletben. Ahogyan változik az élet olyannyira nem változott meg ez a weboldal, aminek az állandó információkat köszönhettük idáig, legyen szó magyar vagy éppen nemzetközi sportolóról. Most azonban az MCOnet vezetősége úgy határozott, megújul a portál és ezen belül is vérfrissítést kap ez az oldal, akárcsak édestestvére a fight.hu!

Az új PX semmiben sem fog változni mégis teljesen más lesz, és jobban fognak pörögni rajta az események. Új kollégáinkkal ezentúl az írások mellett, videó anyagokat készítünk majd az Önök számára, hogy ezzel is élvezetsebbé tegyük az oldalunkon való szörfözést.

Új menüpontban informálódhatnak hazánk legnagyobb csapatáról, a Hungarian All Stars S.E.-ről, ami kifejezetten fontos mérföldkő lehet, hiszen a Felix-Promotion óta nem dolgozott még így itthon csapat a profibox-ban, emiatt időszerűnek érezte a PX vezetősége, hogy újra kiemelten foglalkozzon egy hazai sportolókból álló magyar csapattal. Az All Stars S.E. menüpontban a Karacs Attilát is foglalkoztató egyesület életéről tudhatnak majd meg sok mindent bővebben. De az újdonságoknak ezzel még nincsen vége…

Perutek JánosTöbb mindenben változást eszközültünk és ígérhetem Önnek, hogy az új külalakkal egy új hangulat is teremtődik, még ha a tartalom sok esetben nem változhat meg a tematikusságunk mivoltából adódóan. Mostantól kezdve látogasson el több ízben hozzánk, ha van rá lehetősége, hiszen megújult a fórumunk is, ahol mindenki elmondhatja a véleményét, akárcsak ez idáig, és több új kollégával még több hírt próbálunk meg itthonról és a nagyvilágból megmutatni Önöknek.

Szerény személyem a bokszban töltött évek számában talán egy idős lehet ezzel a weboldallal és nagy büszkeséggel vállaltam el a főszerkesztői pozíció betöltését. Az egyik leghozzáértőbb kollégát Sasvári Tamást váltva ebben a székben. Fantasztikus hangulatban írom tehát ezt a köszöntőmet, amit egy kicsit azért a fight.hu oldalról is meg kell világítani, hiszen csapatunk célja, hogy a profi küzdősport szerelmeseit a profibox.hu és a fight.hu maradéktalanul kiszolgálja. Reméljük, hogy ez a jövőben így lesz. Sok munka áll tehát előttünk, és ahogyan látható mögöttünk is. Én magam bízom abban, hogy a több változás csakis előre viszi oldalainkat és Önöket pedig abban, hogy továbbra is visszajáró vendégek legyenek nálunk. Egy dologban biztosan egy az ízlésem Önnel kedves olvasó, ez pedig nem más, mint a boksz töretlen szeretete. Ez a tény pedig garancia a közös fejlődésben, munkában! 

Kellemes időtöltést és további jós szórakozást kívánok Önöknek!

Ifj. Perutek János, főszerkesztő

 

Fight.hu

Partnereink

Partnereink