Profi

Lopez kiütéssel védte meg WBO pehelysúlyú övét

Lopez kiütéssel védte meg WBO pehelysúlyú övét
Juan Manuel Lopeznek elég volt két menet, hogy a nagy Puerto Rico vs. Fülöp-szigetek gálaesten kivégezze fillippínó ellenfelét, Bernabe Concepciont, hogy megvédje WBO pehelysúlyú világbajnoki övét.
Sokat nem kellett dolgoznia a címvédő Juanma Lopeznek, aki gyakorlatilag meg se izzadt Bernabe Concepcion ellen San Juanban a WBO pehelysúlyú világbajnoki címmérkőzésen. Már az első perc végén Concepcion belement egy kőkemény bal horogba, amely után csak a kötél fogta meg, hogy ki ne essen a ringből. Fél perccel később a filippínó megint földre került, de a nagy pofonzuhatagban még a lendülete is magával ragadta. Innentől kezdv Concepcion másodpercei meg voltak számlálva. Az utolsó percben azonban Lopez is megszédült, kicsit elbizakodott volt és be is kapott egy bal horgot.De ilyen menetet nem minden nap lát az ember. Ezért jók az alacsonabb súlyú mérkőzések.

Concepcion (hátul) egyszer küldte padlóra a címvédőt

Lopez (elől) gyorsan elintézte ellenfelét

A második menet elején Concepcion egy bal egyenesbe szaladt bele, amelytől megint elterült pár pillanatra a ring közepén. Valamivel több mint fél perc volt hátra a menetből, amikor a fülöp-szigeteki öklöző szó szerint menekülőre fogta a dolgot, de nem volt hová bújnia a megvadult bika módjára előre törő Lopeztől. Így gyors csatában Juanma Lopez megvédte WBO pehelysúlyú világbajnoki övét.


Az átmeneti WBA nagylégsúlyú címmérkőzésen viszont fülöp-szigeteki győzelem született. Nonito Donaire a nyolcadik menetben kiütötte Hernan Marquezt.
További eredmények:
Jonathan Oquendo kiütéses győzelmet aratott Eden Sonsona ellen a 9. menetben
Victor Bisbal kiütötte David Whittomt az 1. menetben
Jose Gonzalez kiütötte Matthew Robinsont az első menetben
Carlos Negron egyhangú pontozással nyert Gustavo Enriquez ellen nyolc menetben.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink