Profi

Marquez második alkalommal is kivégezné Diazt

Marquez második alkalommal is kivégezné Diazt
Juan Manuel Marquez, a WBA és a WBO könnyűsúlyú világbajnoka július 31-én harcol a korábbi könnyűsúlyú bajnok Juan Diaz ellen, akit ezúttal is kiütne. Diaz elismerte, hogy 2009-ben úgy harcolt, mint egy amatőr.
Második alkalommal néz egymással farkasszemet Juan Manuel Marquez és Juan Diaz. 2009 február utolsó napján a két öklöző összecsapott a WBO és a WBA könnyűsúlyú világbajnoki címeiért, amelyeket Marquez nyert meg. Diazt ugyanis a 9. menetben kiütötte. "Akkor úgy harcoltam ellene, mint egy amatőr"- fogalmazott a vesztes Juan Diaz, aki már nagyban készülődik a július 31-i összecsapásra. A helyszín ezúttal Las Vegas lesz (akkor Houston volt) és a címvéző most is a tutira akar menni, vagyis ezúttal is ki akarja ütni Diazt.

Marquez tavaly kiütötte Diazt

A bal felütésekkel nem tudott mit kezdeni Diaz

Marquez elképzelése szerint szeretne ugyanolyan győzelmet aratni, mint tavaly, de azt sem bánja, ha rögtön az elején sikerül megtörnie ellenfelét és hamarabb befejezni a találkozót. Érdekes, hogy egyébként mindkét bunyós vereséget szenvedett ez előtti mérkőzésén. Juan Diaz Paulie Malignaggitól kapott ki pontozással, Marquezt pedig Floyd Mayweather Jr. verte meg úgy, hogy Marquez már a második menetben padlóra került. Az szerencséjére nem volt címmérkőzés.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink