Hírek

Mégis megvalósulhat Erdei ''Amerikai-álma''

Mégis megvalósulhat Erdei ''Amerikai-álma''
Szenzációs hír jelent meg az amerikai ESPN csatorna honlapján: Erdei Zsolt a híres tengerentúli promóter, Lou DiBella csapatában folytatja.
Mint ismeretes, Erdei Zsolt szerződése az Universum Box-Promotion istállónál a nyár elején lejárt, s azóta a magyar sztár többször volt Amerikában, hogy az ottani mérkőzésszervezőkkel folytasson tárgyalásokat. A rajongókhoz ezt követően nagyon kevés információ jutott el, így joggal feltételeztük, hogy a 36 éves bokszolónak nem sikerül megállapodni senkivel.

Ezt a hírcsendet törte meg az ESPN boxrovata, ahol bejelentették, hogy a DiBella Entertainment és Erdei Zsolt egy 3 meccsről szóló szerződést kötött, melynek értelmében már november 20-án, Atlantic Cityban kötelek közé lép. Ellenfele a kenyai Sampson Onyango (20-6-0; 13KO) lesz.

Mindehhez még hozzájön, hogy a gálát az amerikai HBO közvetíti, ugyanis a főmérkőzésen Paul Williams és Sergio Martinez csap össze a WBC középsúlyú világbajnoki címért, ami egy óriási érdeklődéssel bíró csatának számít a tengerentúlon.

„Erdei reális célokat tűz maga elé. Harminchat éves korában nem okoz gondot, hogy hozza a súlyát, de már nem ötéves távlatban gondolkodik, hanem négy-öt összecsapásban" – jelentette ki Lou DiDella.

A magyar ökölvívó eddigi 31 meccsén nem talált legyőzőre, és eddig két súlycsoportban, félnehézsúlyban és cirkálósúlyban is szerzett világbajnoki címet.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink