Vezető hír

Németh „Tatár” Gábor a KOTR MMA-világbajnoka

Németh „Tatár” Gábor a KOTR MMA-világbajnoka
Szó szerint is átütő magyar sikereket hozott a szombat éjszakába nyúló, Super Grand Prix elnevezésű budapesti küzdősportgála, amelynek záróakkordjaként Németh Gábor világbajnoki címmérkőzést nyert az amerikai Gary Goodridge ellen.
Német Gábor, Tatár, King Of The Ring.jpg


A Körcsarnokban rendezett esemény teltház, 2200 néző előtt zajlott úgy, hogy még a lépcsőkön is ültek az érdeklődők, akik azt láthatták, hogy a Kanadából érkezett Gary Goodridge a rangos „King of the Ring” szervezet szupernehézsúlyú trónjáért, 2x5 percesre kiírt mérkőzés közben elhagyta a szorítót, gyakorlatilag feladta a küzdelmet, nem tudván mit kezdeni a szervezet magyar Európa-bajnokával szemben, jóllehet az amerikai harcos az MMA-ben, a vegyes harcművészetben szerzett bajnoki címek mellett K-1-ben is csúcsra jutott már korábban. Az esetet magyarázhatjuk többféleképpen, de tény, hogy „Big Daddy” akkor hagyta el a szorítót, amikor világossá volt, esélye sincs a győzelemre!

Karacs Attila.jpgA több küzdősportból is merítő, rangos meccsekkel tűzdelt gála másik csúcsmérkőzésén Karacs Attila, a K-1 Magyar Nagydíj győztese az ötszörös thaibox-világbajnok amerikai Jeff Forddal csapott össze és a thaibox szabályai szerint, melyet KO-val nyerte. Karacs egy remek balegyenessel fejezte be az összecsapást az első menetben.

A viadalon bizonyította mit sem kopott tudását a magyarországi thaiboksz egyik apostola, a bő évtizedes visszavonultságból a gálán visszatért Rehák György, aki a nemzetközileg is magasan jegyzett horvát Mladen Krajncec felett diadalmaskodott a harmadik menet elején. Szintén győzött az augusztusi K-1 Magyar Nagydíj nyertese, Rácz Dénes, aki egy fantasztikus mérkőzésen pontozással győzte le a kemény Peter Ondrust.

A nagy sikerű eseménynek lesz folytatása is, amint azt ifj. Perutek János, a rendező Hungarian All Stars SE sportigazgatója, a profibox.hu főszerkesztője az MTI-nek elmondta: márciusban vagy áprilisban Dunaújvárosban számíthatnak a legkeményebb küzdelmek hívei hasonló gálára.

Szólj hozzá

A teljes eredménylista, vastagon a győztesek:
Rubin Olivér TKO6 Szalai Viktor (profibox)
Turgonyi Bálint TKO1 Huszka Attila (profibox)
Bozai Gyula 37:39 Horváth Roland (profibox)
Bilics Tamás TKO2 András Péter (thaibox)
Molnár Bálint DQ2 Végh Attila (MMA)
Vojvoda György TKO2 Anton Vilicic (thaibox)
Halmi Viktor SUBM1 Ernesto Gonzalez (MMA)
Vörös Roland PTS3 Michael Halada (thaibox)
Sárközi Róbert SUBM2 Branza Loan (MMA)
Rácz Dénes PTS3 Petr Ondrus (thaibox)
Rehák György TKO3 Mladen Krajncec (thaibox)
Karacs Attila KO1 Jeff Ford (thaibox)
Németh Gábor TKO2 Gary Goodridge (MMA)


Az MTI (szöveg) és a monokli.com (eredménylista) anyagainak felhasználásával

Fight.hu

Partnereink

Partnereink