Profi

Puerto Rico vs. Fülöp-szigetek szombat este

Puerto Rico vs. Fülöp-szigetek szombat este
A két nemzet öklözői szombat este San Juanban csapnak össze egymással. A két ország nagy rivalizálást folytat egymással. Két címmérkőzésre is sor kerül.
Általánosan elfogadott tény, hogy a Puerto Rico-i öklözők nagy rivalizálásban állnak a mexikói bunyósokkal. Ez olyan, akár a brazil-argentin rivalizálás a fociban. Azonban feltűnt egy újabb nagy rivális is Fülöp-szigetek képviseletében. A két nemzet rendszeresen a könnyebb súlycsoportokhoz ad nevesebb boxolókat, így nem csoda, hogy nagy a rivalizálás a címekért. Szombat este a San Juan-i Coliseo Jose Miguel Agrelotban két címmérkőzésre is sor kerül.

A veretlen

A veretlen "Juanma" Lopez (jobbra) 29. győzelmére készül

A három terítéken lévő meccseken kizárólag az említett két ország bunyósai fognak harcolni. Juan Manuel Lopez, a WBO pehelysúlyú világbajnoka Bernabe Concepcion ellen védheti meg övét. Ezen kívül a rendkívül fiatal (1988-as születésű) Hernan Marquez ellenfele Nonito Donaire lesz. A tét pedig nem más, mint a WBA nagylégsúlyú cím övének ideiglenes birtoklása. A harmadik összecsapásban Jonathan Oquendo WBO légsúlyú eliminator csatában küzd meg Eden Sonsonával.


p.sz.

Fight.hu

Partnereink

Partnereink