Vezető hír

Szombaton már nem csak a fánk lesz csípős!

Szombaton már nem csak a fánk lesz csípős!

Csütörtök délelőtt sajtótájékoztatót tartott a Hungarian All Stars SE, melyen természetesen minden a szombat esti Super GP-ről szólt. A sztárok, Karacs Attila, Német „Tatár” Gábor és Gary Goodridge is tiszteletét tette.

Nagy érdeklődés előzi meg a „Tatár”-Goodridge meccset, amely a „King of the Ring” nevű szervezet MMA világbajnoki címéért kerül megrendezésre. A sajtótájékoztatón a szokásos „keményen készültemen, jó formában vagyok, mindent megteszek a győzelemért” kötelezőn túl nem sok konkrétum hangzott el, és a fighterek is kellően tisztelték a másikat. A világklasszis Gary Goodridge arra a kérdésre, hogy milyen speciális módszert alkalmazott a felkészülés során, azt mondta, hogy „sok fánkot evett”. A másik oldalon – fokozva a baráti hangulatot – Dr. Kovács László jelentette ki, hogy ők is alkalmazták ezt a titkos trükköt, de ők a csípős fánkra esküdtek fel.

Tatár-Goodridge.jpg


A mérkőzéssel kapcsolatban Harry Gorian elmondta, hogy a „King of the Ring” szervezet büszke arra, hogy két ilyen remek freefighter csap össze a címükért. A horvát szakember mindkét mérkőző felet jól ismeri, és nem csodálkozna azon, ha egy villámháborúban dőlne el a cím sorsa.

A K-1 többször megkoronázott magyar királya, Karacs Attila az egykori thaibox-világbajnok, K-1 menő Jeff Forddal csap össze. A mérkőzést thaibox szabályrendszerben rendezik, 3x3 percben. A szombat esti eseményen több más izgalmas mérkőzést is rendeznek, így a felvezető programban nemcsak MMA- és thaibox-, hanem profi ökölvívó-mérkőzésekre is sor kerül

A gála médiafelelőse – a profibox.hu főszerkesztője, - ifj. Perutek János elmondta, hogy a jegyek több mint fele már elővételben elkelt, és szinte biztosan telt ház, 2200 néző tekinti meg az összecsapásokat.

Szólj hozzá a fórumban!

Fight.hu

Partnereink

Partnereink